DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Lim kanten på spånpladen
Fritstående møblerne mange af os samler os selv. Og pointen her er ikke kun, at det er ganske rentabelt, men på samme tid - ganske enkelt, men også i det unikke ved resultatet. Når alt kommer til alt, langt fra altid kan vi gå og købe nøjagtigt det, du absolut har brug for. Og vigtigst af alt - mesteren, der samler disse møbler, er ofte bare interesseret i resultatet.
Men sammen med udskæring af spånpladerne i sig selv, hvorfra møblerne skal samles (det betyder ikke noget, en lille afføring, et lille førstehjælpskit eller et helt køkken sæt og en rummelig glidende garderobe), bestiller vi også et ABS-kantoverlay der. Imidlertid opdages det ofte under monteringsprocessen, at vi ikke angav nogle sider af disse samme detaljer i rækkefølgen, eller masteren, der fik limingen til "savnet" dette. Og så bliver vi tvunget til at begrænse det, vi startede, og igen gå til værkstedet. Og dette er altid spild af tid.
Det gjorde jeg nøjagtigt, indtil jeg indtil et fint øjeblik så en papirkant limet med et almindeligt jern, uden at gå af fra samlebænken, min ven, "deltid" - en møbelsamler med mange års erfaring. Og på min anmodning vil han dele sin oplevelse, meget hurtigt, i praksis, lærte han mig. Hvilket faktisk vil jeg dele med dig.
Så kanten, der skal limes direkte på spånpladerne. Det kan have forskellige bredder, men når du køber tilbehør, vil de bestemt fortælle dig. Desuden kan du vælge det både i farve og i tekstur, og det vil se ud som en enkelt helhed. Eller omvendt, lav absolut kontrast og fremhæv enderne på delene på baggrund af den generelle baggrund. Så valget er dit.
Lim kanten på spånpladen

Derudover har du brug for et jern, helst tungt. Selvom der ikke er nogen særlige krav her og ikke kan være det, da vi ikke vil ødelægge og beskadige det ved at sætte papir på kanterne.
Lim kanten på spånpladen

Snedkerkniv. I princippet også absolut enhver, men bestemt ikke særlig skarp. Ellers er der stor sandsynlighed for at skære det laminerede lag på selve spånpladen.
Lim kanten på spånpladen

Men de følgende detaljer skal gøres. Selvfølgelig, hvis en sådan kantlimning ikke er en enkelt karakter. Så guiden. Bredden mellem kæberne er 18 mm, da et standardark er nøjagtigt 16 mm tykt.
Lim kanten på spånpladen

En bar med et lag blød klud. Jeg foldede adskillige lag cashmere fra en gammel frakke, sådan et produkt har serveret trofast i mere end et år.
Lim kanten på spånpladen

Et drejehåndtag - bare for nem betjening.
Lim kanten på spånpladen

Og det samme er på baren med sandpapir.
Lim kanten på spånpladen

Det var sandt, at det bare skulle skiftes flere gange gennem årene flere gange, så korte selvskærende skruer med en stor hat til fastgørelse bare er perfekte.
Lim kanten på spånpladen

Det er alt, lad os komme i gang.
Varme jernet stærkt. Når vi stryger linned, opvarmer vi kanten og gnider det derefter med indsats med en bar med en klud. Hun sad fast, men hendes størrelse er større
Lim kanten på spånpladen

derfor skærer vi den af ​​med en kniv, altid på egen hånd, og vi starter fra midten.
Lim kanten på spånpladen

Så skåret fra alle sider. Lim kanten på de andre sider af delen.
Lim kanten på spånpladen

Nu renser vi resterne med en blok sandpapir (lad dig ikke medbringes, det vil være nok at bruge en gang uden at trykke på). Et stykke er klar,
Lim kanten på spånpladen

gør også resten.
Desuden er afskalning af denne papirkant så enkel som den: vi opvarmer den igen med et strygejern og fjerner den beskadigede eller simpelthen unødvendige papirkant af en eller anden grund.
Lim kanten på spånpladen

Det er alt sammen visdom.
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner