DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Apen er skytshelgen for det kommende 2016 på den kinesiske kalender. Derfor, jo tættere på ferierne, desto flere skynder folk sig til butikkerne for souvenirs, der viser dette sjove dyr. Og vi tilbyder ikke at haste med shopping, fordi den originale gør-det-selv-lille ting er meget mere værdifuld.
Hækl abe

De, der har grundlæggende hæklet færdigheder, kan nemt lave en sådan ramped og sjov abe. Og for dem, der ikke har sådanne færdigheder, er dette en god grund til at erhverve dem! For at gøre det lettere at bruge ordningerne vil vi gøre os bekendt med symbolerne.
Hækl abe

Så vi har brug for Nitron syntetisk garn, 200 gram lysegul, 50 gram citron og 3 meter orange blomster, en strikekrog nr. 2,5 og en krog til tæppeudstyr (det er praktisk for dem at sy færdige dele, men i fravær kan du bruge en nål med en stor øre). Til fyldning af dele kan du bruge en syntetisk vinterisator eller andet syntetisk fyldstof.
Hoved og overkrop strikkes sammen med lysegult garn. Vi begynder at strikke hovedet fra toppen af ​​hovedet. Vi samler 6 luftløkker og strikker 7 rækker i en spiral og tilføjer løkker ifølge skema 1A.
Hækl abe

Den syvende række skal indeholde 48 sløjfer. Vi strikker 10 rækker mere uden at tilføje løkker. I dette tilfælde får vi en skålformet del.
Hækl abe

Fra den attende række reducerer vi sløjferne i henhold til skema 1B, hvor kun en sektor ud af seks vises. I den 23. række er der 12 løkker. Vi strikker en anden række. Gennem et åbent hul propper vi hovedet med en polstret polyester og fortsætter med at strikke kroppen.
Hækl abe

Da princippet om at tilføje sløjfer til hovedet og kroppen er det samme, bruger vi 1 A-skemaet fra den anden række. Rækker uden tilføjelse vil nu være 15, da kroppen er mere langstrakt end hovedet. Loops kan reduceres i henhold til skema 1B. Når der er 12 løkker tilbage, fylder vi kroppen, strikker en anden række gennem en løkke og trækker de resterende løkker med gevind for at lukke hullet.
Hækl abe

Nu med lysegule tråde forbinder vi den konvekse snude af aben. Igen bruger vi kredsløb 1A til den sjette række. I den sjette række opnås 42 sløjfer. Dernæst 2 rækker uden at tilføje, og i de næste to rækker mindsker vi løkkerne på samme måde som rækker 19 og 20 i skema 1B.
Hækl abe

Vi fylder snuden med en syntetisk vinterisator og syr den, så toppen af ​​snuten er placeret i midten af ​​hovedet.
Aberens ører er dobbelt, bagsiden er lys, forsiden er lys. Vi strikker begge dele i henhold til skema 2.
Hækl abe

Hækl abe

Vi fold de resulterende ovaler og strik langs kanten gennem løkkerne i begge dele med en lysegul tråd. Sy ørerne på siderne af hovedet.
Hækl abe

Abernes hænder vil bestå af palmer med en lysegul farve og en lysegul øvre del. Vi strikker håndflader i en cirkel, først i henhold til skema 2A (antallet af løkker stiger), og derefter ifølge skema 2B (antallet af sløjfer falder), hvor kun halvdelen af ​​sløjferne vises, den anden halvdel strikkes symmetrisk.
Hækl abe

Den øverste række af håndfladen indeholder 12 løkker.
Hækl abe

Derefter strik vi 21 rækker i en lysegul tråd i en spiral og fylder delen.
Hækl abe

Der er to sådanne detaljer.
Vi begynder at strikke benene fra foden, som vil være i form af en bagagerum. Vi laver den eneste lysegule, vi strikker i henhold til skema 4.
Hækl abe

Vi strikker den næste række med en lys tråd uden at tilføje og introducere en krog gennem løkkenes frontvæg. Tre rækker mere på den sædvanlige måde, og igen strik vi på hovedvæggen, men nu kun halve række, startende fra midten af ​​fodens lange side til midten af ​​den modsatte side. Og vi strikker de samme løkker i den modsatte retning.
Hækl abe

Forbind kanterne og strik en række gennem kanterne.
Hækl abe

Vi vender tilbage til bagsiden af ​​foden og strik i et cirkelben til toppen, kun 22 rækker.
Hækl abe

Vi fylder begge ben og syr til den nederste del af kroppen.
Til halen strikker vi en fletning på fem løkker, i den næste række strikker vi to fra hver sløjfe, og derefter strikker vi 25 rækker. Stuff og sy på bagsiden af ​​kroppen under.
Det gjenstår kun at afslutte finishen på den færdige abe. På hovedet over snuden strikker vi en halvcirkel med en pigtail.
Hækl abe

Inde i halvcirklen placerer vi øjnene. Vi fastgør en næse til næsen. På den, i bunden, med en tråd af orange, syr vi et smil med sting.
Hækl abe

Skær orange tråde i 7 og 10 centimeter. Vi kroger de lange tråde rundt overkroppen med en hæklet til tæppeteknik, og det ser ud som et papuansk nederdel. Kort på samme måde fastgøres på kronen, dette er hår.
Hækl abe

Så vores frække og sjove abe er klar. Må hun bringe held og lykke i det nye år!
Hækl abe
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner