DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Kreativ elefant på væggen
I hvert hus er der en tom væg, som du vil dekorere med noget. Hængning af fotos er allerede forældet, og midler er ikke altid nok til at købe en dyre butiksindretning. I dette tilfælde er det helt rigtigt at lave smykker på egen hånd.
Gør-det-selv interiørtrim giver dobbelt så stor fordel. Når alt kommer til alt er dette ikke kun at gemme dit personlige budget, men også at få moralsk tilfredshed. Du kan manuelt justere størrelsen eller farven på dekorationen, der passer perfekt til rummet.
DIY elefant på væggen

At lave et usædvanligt elefanthåndværk er let og enkelt derhjemme.
Nødvendige materialer og værktøjer:
• Mel.
• Salt.
• Vand.
• Tempera maling.
• Pensel.
• Vaskeklud til opvask.
• Garn eller dekorativ halm.
Kog dejen.
Det materiale, som elefanten er fremstillet af, er den velkendte saltdej. Der er mange opskrifter på det, så vi bruger den enkleste og optimale. Der er behov for meget salt for at ælte testmassen. Tag 1 kop sten salt og 1,5 kopper hvidt mel. Tilsæt 0,5 kopper vand fra hanen og ælte dejen. Det skal ikke klæbe fast ved fingrene og vil være plastisk nok, hvis du ælger det godt.
Skulptur elefanten.
Vi ruller et lag dej ud til en tykkelse på 0,7 cm og skærer en fremtidig krop af en elefant med en kniv. Fra den beskårne del danner vi øjne, bagagerum, øre, ben og rulle småsten for at dekorere byen. For at få små genstande kan du bruge alt, hvad der er ved hånden, for eksempel en hætte fra en kuglepen. Vi holder alle disse dele fast på en elefants torso, mens vi blødgøres med lidt vand på forbindelsesstederne for delene. Med en kniv påfører vi visuelle folder og rynker. I den øverste del af kroppen skaber vi to huller til rebet.
DIY elefant på væggen

Vi tørrer produktet.
Tørring er bedre på et varmt sted, men ikke på batteriet, ellers vil billedet revne og smuldre. Under naturlige forhold er perioden for fuldstændig tørring fra tre til fire dage. Du kan med jævne mellemrum tørre elefanten i ovnen ved lav temperatur, ellers bliver dejen bare bage. Dette vil hjælpe med at fremskynde tørringsprocessen.
Farvelæg billedet.
Tempera-maling er ideel i dette tilfælde, men du kan bruge anden mat gouache. Akvarel har en tendens til at give glans og klæber til dine hænder.
Først skal du male hele billedet med lilla eller lilla maling. Derefter tager vi en våd vaskeklud og vasker malingen på de konvekse dele af produktet. Hovedreglen er ikke at blødgøre emnet meget.
DIY elefant på væggen

Efter fuldstændig tørring, mal de resterende dele med alle slags farver. For forskellige nuancer, bland forskellige farver, med dristigt vis fantasi og eksperiment. Fra over hovedtonerne laver vi udskrifter med et stykke vaskeklud dyppet i den nødvendige maling. Således opnås pletter af rød, lyserød, orange. Du kan farve en elefant, så den passer til tapetet eller elementerne. af møbler og interiør.
DIY elefant på væggen

Vi hænger på væggen.
Da malingen tørrer hurtigt, kan du straks trække et reb eller et smukt bånd ind i hullerne på bagsiden af ​​en elefant og hænge et billede. For større tillid til fæstningen formfremstille legeringer Det anbefales at lime et stykke stof på bagsiden. Dette tillader ikke, at produktet revner eller går i stykker under drift.
Et sådant eksklusivt billede vil kun være i din eneste version. En gør-det-selv-elefant vil med succes og kreativt dekorere en tom væg og fylde huset med komfort og varme lige ved hånden.
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner