DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Sådan sætter du et beskyttelsesglas på telefonen
Samsung i9190 Galaxy s4 mini blev valgt som den "eksperimentelle" telefon. Enheden knækkede glasset, som endnu ikke er udskiftet. For at beskytte skærmen mod støv og fugtighed samt mod yderligere revner blev det besluttet midlertidigt at sætte et beskyttelsesglas på telefonen. Glas har en række fordele frem for glas:
• muligheden for at beskytte enhedens glas mod at revne, når skærmen falder ned;
• ridsemodstand;
• let at klæbe;
• fremragende fixering med skærmen;
• æstetisk udseende.

Arbejdspladsforberedelse
Glas for at spare penge blev bestilt på et af de kinesiske websteder. To servietter fulgte med i individuelle pakker:
1. våd, med en rengørings- og affedtningsimpregnering;
2. Tør ikke-vævet.
I mangel af sådanne servietter i kittet, kan de erstattes med et almindeligt alkoholserviettserviet (eller en bomuldspude, der er gennemvædet med vodka eller alkohol) og en mikrofiberklud. Gennemsigtig klæbebånd kan også være påkrævet for at fjerne små fibre fra skærmen.
Arbejdspladsen skal være solid (f.eks. Et køkkenbord) og godt oplyst. Ellers kan støv og pletter ikke blive bemærket, når du limer glas.
hvordan man sætter et beskyttelsesglas på telefonen

hvordan man sætter et beskyttelsesglas på telefonen

hvordan man sætter et beskyttelsesglas på telefonen


Telefonglasforberedelse
1. Vask hænderne for at forhindre utilsigtet at efterlade fedtede fingeraftryk på glasset og telefonen.
2. Hvis der er en beskyttende film på telefonen, skal du fjerne den.
3. Tag et alkoholservietter (i vores tilfælde er det et serviet fra taske nr. 1) og behandle centimeter for centimeter hele skærmen på telefonen uden at gå glip af et enkelt sted.
4. Tag en mikrofiberklud (vi brugte en lille klud fra pose nr. 2) og tør glasset tørt.
5. Se telefonen i lyset: er der nogen ubehandlede områder, støvpartikler eller villi på den. Hvis disse bemærkes, kan de fjernes ved hjælp af den klistrede side af almindeligt transparent tape, efterfulgt af mikrofiberbehandling.
hvordan man sætter et beskyttelsesglas på telefonen

hvordan man sætter et beskyttelsesglas på telefonen

hvordan man sætter et beskyttelsesglas på telefonen


Glas klæber
• Glasset på den ene side har en beskyttelsesfilm, der trækkes i tappen, skal fjernes inden limning. Glas skal altid holdes på siderne for ikke at efterlade mærker på det.
• Efter at have været løsnet fra filmen, skal glasset med denne side bringes til telefonskærmen, så det justeres så meget som muligt langs kanterne på skærmen, knapper og dynamik.
• Når du har sikret dig, at alle referencepunkter overholdes, og at glasset er rettet i kanterne, skal du sænke det ned på skærmen. Silikonbelægning beskytter selvklæbende glas.
• Hvis der er luftøer under glasset, skal du fjerne dem med en klud ved at udjævne dem ved hjælp af en klæbebeskyttelse.
hvordan man sætter et beskyttelsesglas på telefonen

hvordan man sætter et beskyttelsesglas på telefonen

hvordan man sætter et beskyttelsesglas på telefonen

hvordan man sætter et beskyttelsesglas på telefonen

hvordan man sætter et beskyttelsesglas på telefonen

Udført!
Kommentarer (4)
 1. Felicity
  #1 Felicity gæster 8. august 2017 17:51
  0
  Jeg vil gerne tilføje, hvis du limer den for første gang - få mennesker får den, så du kan drysse det klæbrige lag af filmen (lidt!) Med en opløsning af vand og shampoo. Det viser sig, at filmen "kører" på overfladen og ikke klæber straks, hvilket giver tid til omhyggeligt at passe den i alle hjørner).
 2. Nikita
  #2 Nikita gæster 21. marts, 2018 16:27
  0
  Interessant glas! Det bøjes godt .... det er en almindelig film, og glas er virkelig "glas", solidt, som ikke bøjes. Og glaslimet findes kun på kontoret, så det klæber kun langs konturen og ikke på hele overfladen som denne film!
  1. Alexander Volga
   #3 Alexander Volga gæster 7. august 2019 08:12
   0
   Der er beskyttelsesbriller med et klæbende silikonelag på konturen (de er billige, men holder ikke godt), og der er beskyttelsesbriller med et klæbende silikonelag på hele overfladen (de holder godt, men koster flere gange mere end dem, hvor klæbemidlet er på konturen).
 3. Alexander Vasilievich
  #4 Alexander Vasilievich gæster 17. august 2018 17:18
  2
  Velkommen!
  Som Felicity bemærkede, faktisk, "den første gang - få mennesker lykkes." Men hvad nu hvis denne "tid" er den eneste? Og er der en stor risiko for at få dårligt limet glas med luftens søer under det? Men du kan få fremragende resultater første gang. Men dette kræver en forståelse af essensen af ​​processen og det tilhørende udstyr på arbejdspladsen.
  For at begynde med vil jeg beskrive essensen af ​​processen. Da alle genstande er plastiske, selv når de håndteres, elektrificeres de let. Og mens den gamle film slukkes, gnides skærmen med et serviet, filmen fjernes fra det nye glas, overfladen på skærmen og det nye glas elektrificeres og formår at trække mikropartikler ud af luften. Mikropartikler falder fra tøj, hår på hovedet ... Men det betyder ikke noget hvorfor! Vi ser dem ikke med vores almindelige øjne. Men efter limning af glas eller film på skærmen begynder de klart at blive set som luftbobler. Og det vil ikke fungere at fjerne en sådan boble, fordi mikropartiklen allerede er "limet" ind i det klæbende lag glas eller film. Strygning ville presse luften ud, men partiklen ville ikke. Men hun skaber et bestemt hulrum for luft.
  Derfor er hovedkravet at de-elektrisere arbejdsvolumen, fjerne elektriske ladninger fra dig selv, fra tøj, fra glas, fra skærmen.
  Til dette;
  1. Forbered sprøjten. En flaske (25 - 50 ml.) Med en tryksprayflaske fra under ethanol er det meget praktisk (købe på apotek). Hæld ekstra i en tom flaske med fortrinsvis destilleret vand med en halv dråbe færge. Læs og funder på Felicity-tilføjelsen. Øv dig på at spraye tynde lag på ethvert emne.
  2. Vælg en tabel, som du vil arbejde for. Der må ikke være nogen passerende luftstrømme, træk, der er i stand til at bære støv.
  3. Aftør bordoverfladen med en fugtig klud med en lille mængde færge. Dette vil fjerne det statiske fra bordets overflade og fjerne og binde det resterende støv.
  4. Kog kedlen med tuden på forhånd, og læg den på arbejdsbordet på en elektrisk flise 30 til 40 centimeter fra arbejdsområdet. Så at han giver et strejf af damp, der passerer 40-50 inches over bordet. Denne damp fjerner statisk fra genstande, der er placeret i arbejdsområdet. Men overdriv det ikke. Kondens i form af regn eller regn bør ikke være.
  5. Forbered alt tilbehør på bordet.
  6. Vask hænder grundigt og helst ansigt med sæbe et par gange. Når du vasker dine hænder, løber du dig selv gennem en vandstrøm (og vand leder en elektrisk strøm), "jord" gennem vandforsyningssystemet. Og vask mikropartikler af hud og fedt fra dit ansigt. Sim får ikke kun rene hænder (hvilket er meget vigtigt), men opdaterer dig også inden arbejde.
  7. Udfør alle handlinger, der er beskrevet af forfatteren af ​​artiklen, og brug tilføjelsen fra Felicity. Om 12 minutter - 17 minutter, hvis du læser artiklen og anbefalingerne omhyggeligt, får du smukt limet glas uden luftindtag.
  Gentagne gange kontrolleret af svoimirukami!

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner