DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Workshop til børn
papir formfremstille legeringer børn elsker det meget - det er overkommeligt, let, smukt. Du kan arbejde med karton, glat eller bølget farvet papir, aviser, servietter. En anden interessant mulighed er et farverigt magasin i farver. Fra siderne kan du lave lyse og farverige håndværk eller emner til dem, for eksempel strå / strå.

Papirstrå
På mange hypermarkeder tilbydes købere gratis kataloger over salgsfremmende produkter.
Master class for børn

Magasiner eller individuelle sider med rabatinformation er fulde af farverige fotografier. De er kun relevante i en uge eller to, så bliver de ubrugelige. Papir i sådanne publikationer er tyndt og let at krølle.
Master class for børn

For håndværk kan strå med forskellige længder og tykkelser komme godt med. Derfor er du nødt til at dreje rørene i henhold til formatet for det fremtidige håndværk.
Master class for børn

Det længste strå (44-45 cm) opnås ved anvendelse af en fuld magasinspredning, dvs. to sider på én gang. Hvis vridningen ikke er særlig stram, vil røret være tykkere og blødere. Fra en hel side i magasinet opnås et strå med en længde på 33-32 cm. En kort (21-22 cm) kan laves, hvis du skærer en sådan side tværs i to dele. Jo kortere halm, jo ​​lettere er det at dreje.
Master class for børn


Drejede papirstrå uden strikkepinde og blyanter
Til fremstilling af papirrør kan du bruge tykke og tynde strikkepinde, kuglepenne, blyanter, glatte pinde, viklede flerfarvede papirark på dem. Så stråene er hule indeni. Men længden på en blyant eller strikkepinne er muligvis ikke nok, og de vil gå tabt inde i en sammenrullet rulle. Du kan fremstille et papirstrå uden hjælp fra yderligere genstande. Det er nødvendigt at begynde at arbejde fra hjørnet, så papiret ikke sidder fast, men kører i en lige linje. Når du har fugtet fingrene lidt, skal du gribe ind i hjørnet af siden og holde det i dine hænder, fold jævnt og nøjagtigt. Du skal bevæge dig diagonalt og gå mod det modsatte hjørne.
Master class for børn

Nogle gange kommer magasiner med glaseret papir over. Tegninger på dem er mere farverige og smukke. Men sådanne ark kan være sværere at rulle, fordi de glider. Hvis papiret er stædigt og ikke krøller godt, skal det fugtes. Stærk vanding er ikke nødvendig, fordi det kan gå i stykker. Det er nok at aftørre arket med en fugtig svamp eller drys med vand fra en sprayflaske. Når papirets struktur er lidt ødelagt, er det lettere at transformere.

Ikke altid drejer røret straks. For at stramme drejningen og gøre pinden tyndere er det nok at rulle på bordet. Det færdige halm skal være dækket med håndfladen, og med indsats ved at presse til overfladen rulles flere gange i en retning. Du kan skrue røret og i hænderne. Når det bliver tyndt nok, skal hjørnet fastgøres, så røret ikke foldes ud. Det er mere praktisk at gøre dette med en lille flaske PVA-lim med en skarp næse. Du skal ikke spare, det er bedre at klemme lidt mere og pak det resterende hjørne ind. Limet tørrer næsten øjeblikkeligt og efterlader ingen rester, så overskuddet på papiret ikke er synligt.
Master class for børn

Af disse flerfarvede strå kan forskellige håndværk laves. Ved at forkorte dem, bøje eller klippe dem i små stykker, kan du opfinde og oprette forskellige gavekort. Dette er børns mesterværker, der kan fås fra papirrør.
Master class for børn

Master class for børn

Master class for børn

Master class for børn

Halmene samlet i en vase med en buket og suppleret med andre dekorative elementer ser smukke ud.
Master class for børn
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner