DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Strikket cardigan
Strikket cardigan
Sweatere, bluser, cardigans kan strikkes i henhold til mønstrene og sy derefter dele. Men at strikke på en sømløs måde er meget mere praktisk.
Nogle "plusser":
- Der er ingen sømme og brud på tråde;
- Det er ikke nødvendigt at søge efter mønstre og mønstre for at binde ærmeryggen og armhullet ud;
- Børns ting er let at "pålægge", hvilket øger længden på ærmerne og hele produktet, mens de ikke opløser en cardigan eller trøjer;
- Når cardigan bliver unødvendig, er det let at opløse den og genbruge trådene, da der ikke er tårer og knob.
- Nem beregning.

Forberedende fase
Beregningen er meget let at gøre. I størrelser behøver du kun at måle halsens omkreds og raglanens længde (fra armhulen til clavicle). Tilføj 4 centimeter til halsens omkreds og del med 6. To dele er ryggen, ærmer 1/6 af lydstyrken og to seksder af forreste hylder. Raglan linje kan være fra 2 løkker eller fra en. Hvis vi strikker en linje med ansigtsløkker, får vi et "raglan-spor", strikker vi en linje fra den ene forkerte side.
For en cardiganstørrelse på en pige på 2 år kræves 200 gram uldblanding, hvis 100 gram. nøje 175 meter. Til en sådan tykkelse på tråden tager vi strikkepinde nr. 3,5. Du kan begynde at strikke og strikke til slutningen af ​​åket på to lange strikkepinde, men det er mere praktisk at bruge cirkulære strikkepinde på et kabel. Vælg strikkepinde på kablet, ikke på fiskeriet, løkker bevæger sig lettere langs dem. Ærmerne kan strikkes på 4 strikkepinner + femte overgang.
Du vælger trådene efter din smag, uanset tykkelse, det er ikke svært at beregne sløjferne. Det er nok at strikke de valgte strikkepinner og det samme mønster, som du strikker en cardigan-prøve 10 * 10 centimeter. Våd, tør derefter, og tæl hvor mange løkker i 1 centimeter vandret og hvor mange rækker lodret.
Strikket cardigan

Vi begynder at strikke.
Vi samler 61 løkker og strikker og tilføjer en løkke på hver side af raglanlinjen, når vi strikker en række på forsiden. For at gøre dette laver vi hækler og strikker dem, når vi strikker den forkerte side.
Efter at have bundet raglanlinjen til den krævede længde, lanceres de dele, der er beregnet til ærmerne, midlertidigt med en tråd i en anden farve.
Vi forbinder hylderne og ryggen, men mellem dem skal du tilføje fem løkker. (til en mindre størrelse tre, til en trøje til voksne syv løkker). Når vi har tilsluttet, strikker vi foran og bagpå hele stoffet.
Opløs forsigtigt den midlertidigt lukkede ærme, vi samler fem løkker fra det allerede tilsluttede stof under armhulen og strikkes. Det er mere praktisk at strikke en ærme på fem strikkepinner, men du kan også bruge cirkulære. I en afstand fra armhulen til albuen skal du reducere antallet af løkker i ærmets omkreds. I vores tilfælde reducerer vi ni sløjfer. På samme måde strikker vi den anden ærme.
Den sidste fase. Vi binder portene, hylderne, bunden af ​​ærmerne og hele cardiganhæklen. Til binding kan du bruge tråde i en anden farve. Knaplukning er mere praktisk at hækle i anden eller tredje halvsøjle.
Husk at vaske det færdige produkt og læg det på en tyk klud til tørring. Du kan bruge det på et frottéhåndklæde.
Strikket cardigan

Strikket cardigan

Strikket cardigan

Strikket cardigan

Strikket cardigan

Strikket cardigan

Strikket cardigan

Strikket cardigan

Strikket cardigan

Ved hjælp af den sømløse halsstrikningsmetode kan du strikke genstande i alle størrelser. Det er hurtigt og praktisk at strikke trøjer og skjorter til voksne og til børn, kvinders bluser og pullovere.
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner