DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Mesterklasse juletræ

Til juletræet skal du have følgende materialer:
• Olietryk eller tæt grøn polyethylen,
• Polyfoam,
• Smalt bånd af satin,
• En trægren på mindst 1 cm i diameter,
• Krukke eller lille gryde
• Hjælpeartikler: limpistol, alabaster, perler, tråd.
Først og fremmest høster vi nåletræer - vi skærer grøn olie klud i strimler 30 * 5 cm i størrelse. Fold strimlerne i halvdel på langs og skær kanterne med en saks, hvilket skaber klude og nåle.
Det tilrådes at makulere sådanne strimler 20-25 stykker for at gøre træet frodigt.
Mesterklasse juletræ

Nu skal du kollapse hver strimmel og omdanne den til en nåletræ. For at gøre dette skal du afskære et stykke tråd af samme længde og lægge på en grøn strimmel og begynde at sno dem sammen.
Mesterklasse juletræ

Når alle grene er klar, skal du fortsætte med at fremstille keglen. Vi bygger det af tykt pap - vi folder et ark pap i A4-format i en pose og fastgør det med en hæftemaskine. Stikker de skarpe ender ud med saks og skaber en glat kant.
Mesterklasse juletræ

Vi smør den ene ende af grenen med lim og fastgør den øverst på keglen. Hvis limen ikke holder grenen, kan grenens ende tidligere pakkes tæt sammen med gevind og lim tråden med lim. De klæber bedre til pap end en træoverflade.
Mesterklasse juletræ

Vi planter en kegle på en gren i en lille gryde, en krukke eller en hvilken som helst passende beholder. For at gøre dette fortyndes alabaster eller gips i vand i en separat skål til konsistensen af ​​flydende creme fraiche. Helt meget hurtigt, indtil blandingen er tørret, hæld den i den forberedte beholder og læg vores kegle på den på en gren. Lad tørre i flere timer.
Mesterklasse juletræ

Når albasteren sætter sig, fortsætter vi med at dekorere og maskere glassene. Polyfoam-pasta over overfladen af ​​krukken omkring bagagerummet, der simulerer snefald af sne.
Mesterklasse juletræ

Derefter begynder vi at sætte nåle på keglen, startende fra kronen. Vi vikler grenene omkring keglen i en cirkel, fastgøres med lim.
Mesterklasse juletræ

På samme måde limes hele keglen.
Mesterklasse juletræ

Fortsæt med at dekorere juletræet.
Fra et satinbånd skærer vi segmenter, der er 10 cm lange, og fra dem binder vi små buer. Enderne af bogen smeltes med ild, så de ikke adskilles. Cirka 10 buer er nødvendige for vores juletræ.
Mesterklasse juletræ

Først pynter vi juletræet med forgyldt skinnende tråd, så det spiral ned fra bunden af ​​gran til kronen.
Lim derefter buerne.
Mesterklasse juletræ

Vi pynter også gryden med perler, buer eller andre smukke små ting.
Mesterklasse juletræ

Et sådant træ kan ikke sammenlignes med butikssouvenirer, da ethvert håndlavet arbejde er individuelt og unikt i naturen. Derfor og en gave Det bliver usædvanligt og vigtigst af alt smukt og originalt.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner