DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Julelegetøj" Strikket kugle "
En interessant og usædvanlig julepynt kan laves uafhængigt ved hjælp af lyst, en lille mængde fritid og et enkelt sæt nødvendige materialer.
Julelegetøj Strikket kugle

For at lave en "strikket kugle" skal du:
Grå tråd; Krog nr. 1.75; Billet - skumkugle med en diameter på 5 cm; Lim "øjeblik" eller limpistol; Rhinestones eller perler til dekoration; Satinbånd, bredde - 0,5 cm; Tynd vaniljebånd; Saks, pincet , Lighter.
Julelegetøj Strikket kugle

Først skal du hækle bolden med en hækling:
1. række - 3 luftløkker; længere langs spiralen er 2. række stigningen i hver løkke, så er de to rækker stigningen gennem løkken, de næste 2 rækker er gennem 2 løkker. Lidt når man ikke midten af ​​bolden, i hver række er der 3 stigninger. Når diameteren på "frakken" er lig med kuglens diameter - strik flere rækker uden trin, skal du placere kuglen der. Derefter indtil slutningen et lignende fald i løkker. Antallet af rækker og løkker afhænger af garnet og tætheden for strikning, i dette eksempel blev der opnået 18 rækker, "børnenes garn" på 50 g / 200 m blev anvendt.
Inden du strammer toppen, skal du sætte båndet på det. Forhull skummet let med en nål, anbring et bundt bånd, der er foldet i en løkke med en pincet. Stram slutningen af ​​strikningen, så garnet ikke opløses og båndet ikke springer ud.
Julelegetøj Strikket kugle

Ved kuglens "ækvator" limes blonderne forsigtigt, hvilket vil være egnet i farve til dette produkt. Du kan dekorere bolden med båndbuer, perler og rhinestones, der passer til.
Julelegetøj Strikket kugle

En sådan nytårsbold er lys, og vigtigst af alt, uknuselig, og rhinestones flimrer lyst i lyset.
Julelegetøj Strikket kugle
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner