DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
I dag vil jeg dele med dig to ideer til oprettelse af originale buketter. De udføres meget let og ser meget originale ud.

Selvklæbende film
For at fremstille en sådan buket skal du forberede en selvklæbende film i forskellige farver, loftsplader lavet af skum, saks, negle og en hammer. Forbered først stencils af blomster i forskellige former. Fastgør dem derefter til skumloftfelterne og cirkel flere gange hver. Skær et stort ark polystyren i små firkanter og lim en farvet selvklæbende film på dem. Det er nødvendigt at sikre, at blomster i forskellige former har forskellige nuancer. Dernæst skal skærpede saks klippe hver blomst ud.

Fantastiske buketter

Fantastiske buketter

Fantastiske buketter

Fantastiske buketter

Fantastiske buketter


Tag derefter en grøn film og lav blomsterblade og blade. Fastgør hele buketten på væggen. Du skal sømme hver detalje med en nellike. For at skjule hatten skal du lime den med et lille stykke selvklæbende film i den tilsvarende farve. Buketten er klar!

Fantastiske buketter


Du kan lave noter om vigtige ting på det, sætte et foto fra familiearkivet eller blot bruge det som en vægdekoration.
Fra papirservietter
For at oprette en sådan buket skal du forberede store papirservietter i tre forskellige farver, tråde, farvede tråde til syning, flydende negle og trægrene. Tag et serviet, fold det ud, skær det i to lige store dele, og fold dem hver i to. Drej derefter en spiral ind i en rosebud og åbn let kronbladene. Fastgør bundtråden. Sådan ser de blå roser ud.

Fantastiske buketter


Du kan lave flere gule og røde blomster.

Fantastiske buketter


Fastgør hver knopp på en trægren med flydende negle.

Fantastiske buketter

Fantastiske buketter


Det viser sig en smuk buket med flere farver. Store roser placeres på store grene. For at danne en lille sammensætning skal du skære serviet i mindre striber. Kreativ og usædvanlig!
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner