DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.

Meget morsom ting ved denne tegnebog. Sådanne tegnebøger sælges i butikker med usædvanlige ting. Det ser meget morsomt ud. Og at lave et sådant håndværk til styrken og barnet, se på diagrammet eller videoklippet er meget enkelt. Forresten, her er et foto:


Og så lad os komme i gang. For at samle tegnebogen skal du bruge: en papkasse og bånd, du kan bruge bånd og endda gummibånd til linned, som i en elastisk bandage.

Skær to rektangler, der måler 7 x 10 cm (fig. A), ud af den gamle kasse, og indsæt dem på den ene side med dekorativt papir. Tag derefter et bånd 1 cm bredt og 30 cm langt. Det ene kan være bredere end det andet som på billedet ovenfor. Skær det i tre stykker, der er 10 cm lange hver, og sæt dem på bagsiden af ​​en af ​​rektanglerne (låg) på det sted, hvor de buede kanter på dekorativt papir er limet (fig. B). Drej derefter låget, og bøj båndet (fig. C).

På dette dæksel skal du lægge det andet dæksel, vende indad, og lim de anden ender af båndene på det (fig. D).

Skær to rektangler på 6 x 9 cm ud fra et andet papir og fold dem tre gange - du får to poser. Før en af ​​dem under båndet, spredes med lim og lim den anden til det. Poser skal være nøjagtigt under hinanden, så det ser ud til, at der kun er en pose (fig. E).


Og nu kan du vise dit fokus! Åbn den første taske, og læg et lille billede i den.

Luk derefter posen og luk låget. Nu skal pjecen åbnes, men på den anden side. Billedet i posen forsvandt. Hvis du åbner pjece igen på den anden side, vises billedet igen i posen.Cool :-)
Held og lykke til dig!

Gå tilbage
Kommentarer (4)
 1. Gleb
  #1 Gleb gæster 1. maj 2013 09:49
  0
  Meget cool !!! kys smil : kollega :: lol :: mobber:
 2. beliy01
  #2 beliy01 gæster 23. juli 2013 17:04
  0
  De overraskede mig også. Det gjorde jeg i min fjerne barndom.
 3. Natasha
  #3 Natasha gæster 6. november 2013 18:38
  0
  Bare super !!!!!!!! kys kys
 4. Olga
  #4 Olga gæster 28. januar 2014 14:42
  0
  I min barndom var jeg også sådan, sagens ældste søster. Jeg ville overraske min søn, men jeg glemte, hvordan han gøres. Mange tak for videoen! Jeg laver et legetøj til min søn smil

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner