DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Farveglæde ved små ting
Vi, ægte kvinder, har en masse af alle slags små ting, der er kære for vores hjerter, men spørgsmålet er, hvor man skal placere dem? Jeg havde for nylig et problem, hvor man kunne lægge en blomsterparfume for ikke at skjule lugten og alt dette glædede øjet. Jeg foreslår at gøre gør-det-selv-farvet glæde til små ting.

Til dette har vi brug for:
1. Enhver gammel kop, vase. Jeg tog skålen.
2. Limpistol.
3. Farvede skolisser.
4. Farvede tørrede blomster.

for små ting


Forbered en ren, tør skål (kop, vase).

for små ting


Sæt med farvede skolisser.

for små ting

for små ting


Farvede tørrede blomster.

for små ting


Limpistol.

for små ting


Vend skålen på hovedet for at gøre det lettere at lime.

for små ting


Lad os sortere snørrene i farver og begynde at lime. Rekken med farver på snørerne bestemmes af os selv, som din sjæl kan lide. Jeg startede med en flerfarvet blonder, som ville være mindre udtværet. Med en limpistol laver vi en sti langs bunden af ​​skålen og limer straks en flerfarvet ledning.

for små ting


Vi laver tre cirkler og klipper snøret. Tag den næste røde blonder og lim den.

for små ting


Derefter gul blonder, og derefter blå.

for små ting


Sidste limgrønne blonder. Alle farver limes i tre rækker. Vend skålen og giver snørene et godt greb.

for små ting


Derefter renser vi overskydende lim fra toppen af ​​skålen. Vi vælger tørrede blomster i form og farve for at dekorere toppen af ​​skålen. Alle vælger efter deres smag (du kan bruge smykker, rhinestones og alt hvad du kan lide). Jeg valgte grønt og gult.

for små ting


Vekslende grønne og gule tørrede blomster limer vi dem med en pistol på kanten af ​​skålen, den ene efter den anden danner en farvet kæde.

for små ting


Efter limning giver vi tid til at fiksere tørrede blomster på kanten af ​​skålen.

for små ting


Nå, og det vigtigste er at fylde denne farvede glæde med vores foretrukne små ting. Jeg hælde tørrede blomster duftende med citronduft i det og lagde det på en hylde nær mit skrivebord. Det viste sig vidunderligt! Det glæder øjet med farvernes lysstyrke, hvilket betyder, at det passer til ethvert design på grund af mangfoldigheden af ​​farver. Aromatiske tørrede blomster giver en behagelig lugt til hele rummet. Hvis duften forsvinder med tiden, kan du sprøjte dem med din yndlingsparfume, og de vil holde den i lang tid. Du kan fylde den farvede glæde med favorit små ting eller nødvendige bagateller og lægge hvor din elskede vil være tilfreds. En sådan farvet glæde vil være til ethvert sted og ethvert interiør. Gør farvet glæde med dine egne hænder, brug den til hvad som helst og giv den til dine kære som en gave. Det er meget individuelt, moderne, behageligt og behageligt. Held og lykke til dig håndværk!

for små ting

for små ting
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner