DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.Først skal du klart forstå, at bilens indbyggede netværk har en spænding på 12 volt (vi tager ikke lastbiler - lad dem stege der). Den mest overkommelige måde at oprette forbindelse til det indbyggede netværk er cigarettænderkontakten.
En gammel glemt container tages af alle (kølepose),


indvendig radiator komfur (egnet i størrelse),


nedsænkbar pumpe, et par ventilatorer (størrelse betyder også noget), kanaler, ledninger og en gammel oplader til en mobiltelefon.


Vi styrker pumpen i bunden af ​​beholderen. Forresten, kan du tage pumpeakvariet eller fra tønden på skiveglaset i bilen. Vi strækker ledningerne ud.


I låg på køleposen laver vi en firkantet udskæring indefra og to runde runde ventilatorer til ydersiden. Vi skruer fans, vi kombinerer deres ledninger.
På indersiden af ​​låget styrker vi radiatoren (med rørene nede). Kan plantes på silikone.For nemheds skyld fastgør vi låget til kroppen med en klaverløkken (liggende i garagen).


Vi forbinder pumpeudgangen til radiatorindløbet på dækslet. Ved radiatorudløbet kan du også fastgøre en slags nt-slange, så vandet ikke mumler meget. Vi bringer alle ledninger til ledningerne på den brugte batterioplader, og hele dette system er klar til tilslutning til cigarettænderen!Hvordan fungerer det hele?


Is hældes i beholderen (der kan bruges kolde batterier), vand hældes. Når pumpen er tændt, begynder pumpen at pumpe koldt vand fra tanken til radiatoren, og ventilatorerne blæser den afkølede luft ud. Miljøvenlig? 100% økonomisk? 100% effektiv - ja, men kun cirka en time, så skal du udfylde ny is. Dette system kan projiceres på større størrelser-volumener. Desuden kan du bruge det indendørs (så kan du lave 220 V).

USB-klimaanlæg

Varm tid. Men i mange hjem eller kontorer er der desværre ingen klimaanlæg, og derfor er du nødt til at sidde og smække fra varmen. Men der er en måde! Du kan fremstille et meget simpelt USB-klimaanlæg med improviserede midler.

Vi har brug for:
1) Spild CD \ DVD-disk
2) Kapacitet (plast, metal, ingen forskel)
3) Flere skruer eller stænger
4) Køler eller anden ventilationsenhed
5) USB-kabel


enhed:
1) Der er ikke noget kompliceret i fremstillingen af ​​et sådant klimaanlæg. Tag din beholder, og del den visuelt i 3 dele.
2) Tag en disk, og bor / grave i den mange, mange huller. Og hvis du har et metalnet, en unødvendig sigte, kan du bruge det.
3) Indsæt denne resulterende sigte i en afstand af 1/3 af bunden.
4) Stikk huller i denne nedre del fra siden af ​​glasset - de vil modtage varm luft.
5) læg is på toppen af ​​en sigte. Når du smelter, løber alt dette ned i det nederste rum, og derefter kan dette vand let tømmes.
6) Nå, det sidste trin - oven på hele strukturen skal du fikse køleren, der blæser ud. Jeg skar et firkantet hul i låget til ham og fikserede det med lim på det og lukkede låget.
7) Alt, der er tilbage, er at tilslutte USB-kablet til ledningen. For at gøre dette skal du afskære den ende, der skal kobles til blæseren, og samle de røde og sorte ledninger til kontakterne.
DIY klimaanlæg


Autonom fordamper klimaanlæg er designet til boliger og offentlige bygninger op til 30 kvadratmeter. m. Om vinteren, når den relative fugtighed er lav, bruges aircondition til at befugtige luften. Om sommeren kan du installere det i vinduet, det vil samtidig øge ventilation og køle luften. Betjeningen af ​​klimaanlægget er enkel.

Luft kommer ind gennem grillen, i oliefilteret renses det for støv, passerer gennem en luftfugter og ledes ind i rummet gennem styregrillen. En aksial ventilator (med en kapacitet på 300 kubikmeter / time) giver undertiden støj, hvilket er irriterende. For at reducere støj er der forbundet en elektrisk lampe eller anden modstand i serie med den i blæserkredsløbet. Lampekraften er valgt, så støjen er minimal. Hvis lampen er tændt, fungerer hullet som en indikator for klimaanlægget.

Klimaanlægsbefugteren er en kasse, gennem hvilken hygroskopiske væger af gasbind, cambric osv. Passeres. Diameterne på hullerne til vægerne er 3 mm, banen er 5 mm. I boksens tværsnit - 8 rækker med huller.

På kassen på stativet - en tank med en kapacitet på 1,5-2 liter. Vand hældes i tanken. Den går ned fra vægerne fra tanken ned, fordamper undervejs, fugter luften og har ikke tid til at fordampe den ophobes i gryden. Efter tømning af tanken stiger vandet fra sumpen op gennem vægerne og fordamper igen. Så at vægerne ikke rådner, er det bedre at tænde klimaanlægget først, når vandet er helt fordampet.

Et oliefilter er en træramme, som et trådnet er knyttet til. Maskestørrelsen er 1x1 mm. Nettet smøres med flydende paraffin. Når filteret bliver snavset, skylles det med varmt vand (1-2 gange) om måneden.

Fordamper klimaanlæg blev testet i flere lejligheder og gav en positiv effekt.

COOLER-luftfugter. Princippet for drift af en rumkøler-befugter er baseret på behovet for en stor mængde varme for at fordampe vand. Cirka 3 liter vand hældes i drypbakken (8) og monteres vandret.

Sektioner af hygroskopisk materiale, der er indbygget i pallen (du kan bruge almindelig klud til håndklæder), absorberer konstant vand, og en rumventilator (på gadesiden) foran sektionerne dræner dem konstant med en kontinuerlig strøm af luft. Enheden er installeret i vinduet. I dette tilfælde er temperaturforskellen ved indløb og udløb ca. 10 grader, og vandforbruget (for klimaet i Centralasien) er ca. 1 liter i timen. Luftindtag kan udføres både fra gaden og fra rummet ved at justere spjældene. Der er skodder (12) til at styre luftstrømmen og en luge (13) til fyldning af vand. Støv fra luften sætter sig i gryden. Til fremstilling af denne enhed kan du bruge træblokke og presset og godt malet pap eller krydsfiner.Kommentarer (3)
 1. Dinamitika
  #1 Dinamitika gæster 14. februar 2011 21:14
  0
  super !!! Jeg kunne godt lide det mest ved yuesby versionen !!! bifaldbifaldbifaldbifaldbifald
 2. CISAC
  #2 CISAC gæster 15. december 2013 18:22
  0
  Og hvor kan man få sådan en pumpe?
 3. Alexey
  #3 Alexey gæster 19. juni 2015 14:30
  2
  Er det ikke lettere at sprænge is med det samme ??? Hvorfor afkøle vandet og derefter varme det op?

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner