DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Hver pige eller kvinde drømmer før eller senere om sin egen bil, som hun uafhængigt kan rejse på forskellige ture. Derfor kræver du et kørekort for at køre en bil, hvilket er bedst at få, før du køber en bil. Proceduren for at få rettigheder er ikke så hurtig, derfor kræves speciel træning, kurser, forelæsninger og praksis, eksamener, og som et resultat af vellykkede øvelser udstedes en skorpe af et kørekort. Ved køb af en bil har hver pige et andet vigtigt dokument, som du altid har brug for at medbringe, er førersættet, der inkluderer rettighederne i sig selv, en teknisk kupon og andre dokumenter, som føreren har brug for. Derfor, så alle dokumenter er omhyggeligt opbevaret ét sted, er det bedre at bære dem og opbevare dem i en særlig dækning til autodokumenter. Der er mange muligheder for sådanne dæksler på fabrikken, men det er på en eller anden måde enkelt og irriterende. Og du kan tage det sædvanlige omslag og gøre det til et meget lyst og originalt omslag, der kun vil være sådan for dig, og vigtigst af alt, at du kan dekorere det selv, og til dette har vi brug for denne mesterklasse.
Denne mesterklasse vil hjælpe os med at mestre teknikken. decoupage på indretningen af ​​dæksler til bildokumenter. Til dette har vi brug for:
• Mat læderovertræk til autodokumenter;
• Serviet til decoupage på et egyptisk tema med elefanter, størrelse 21x21 cm;
• Børste til decoupage;
• Hvid akrylmaling;
• Skumsvamp;
• Glanset lak til decoupage;
• Kapacitet til maling;
• PVA-lim;
• Guld akrylmaling;
• saks;
• Pakke og olie klud til bordet;
• Enkle visker;
• Hårtørrer til hurtig tørring af produktet.

Auto dokumentomslag

Auto dokumentomslag


Forbered først bordet. For at gøre dette skal du dække dens overflade med olie-klud. Vi udfolder serviet og lægger det på bordet. Hæld hvid maling i beholderen og fortynd den med ca. 15-20% vand, bland godt. Vi udfolder dækslet og lægger det på et serviet.

Auto dokumentomslag

Cover til autodokumenter


Vi svampe en skumsvamp ned i malingen og begynder at male med det første lag maling. Tør, indtil den er helt tør med en hårtørrer. Det første lag vil være temmelig almindeligt, der vil være mange huller, så lad dig ikke skremme. Vi maler det andet lag, det er allerede mere mættet, vi tørrer det. Vi maler med det tredje lag, og hvis nødvendigt er vi nødt til at se på farvelægningen, derefter det fjerde. Tør låget helt ud. Dæk forsigtigt dækslet halvvejs. På kanten begynder malingen at smuldre, rolig, det er nødvendigt. Vi fjerner resterne af hvid maling på kanten. Vi fjerner den smuldrende maling, lægger dækslet på en ren pose og farver det hvor det er nødvendigt.

Auto dokumentomslag

Cover til autodokumenter


Vi tilbereder blandingen med lim. Jeg vasker kapaciteten efter maling og hæld den i i forholdet 1: 1 PVA lim og vand. Rør blandingen godt med din finger.

Auto dokumentomslag

Auto dokumentomslag


Fjern det øverste lag forsigtigt fra servietet; der er kun tre af dem i serviet.

Auto dokumentomslag

Auto dokumentomslag


Vi afskærer pænt de dele, vi har brug for, som er nødvendige til dækslet. Vi anvender dem på omslaget.

Auto dokumentomslag

Auto dokumentomslag


Vi dypper svampen i den forberedte blanding og med meget bløde og omhyggelige bevægelser begynder vi at lime serviet. Vi prøver at starte arbejdet fra midten, og vi gør det omhyggeligt for ikke at bryde serviet. Pludselig pludselig, lim omhyggeligt med det samme. Tør overfladen helt. Læg dækslet på et tørt, rent serviet.

Auto dokumentomslag

Auto dokumentomslag


Vi skærer et stykke svamp af og maler kanten af ​​låget halvt lukket med guldmaling.

Auto dokumentomslag

Auto dokumentomslag


Derefter går vi langs kanten rundt om hele dækslet. Laget er tørt, mal det andet.

Auto dokumentomslag

Auto dokumentomslag


Den sidste fase er lakbelægningen. Vi påfører blank lak med enten en pensel eller en svamp. Tør hvert lag, og i alt 4-5.

Auto dokumentomslag

Auto dokumentomslag


Dækslet er tørt og klar til brug. Tak alle sammen og gør godt helbred!

Auto dokumentomslag
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner