DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Bleekage
Fødsel af en baby er en glad begivenhed. I øjeblikket vil jeg gøre gaverhave det sjovt og på en eller anden måde stoppe øjeblikket på en speciel måde. Mor baby præsenteret for noget usædvanligt. En kage fra bleer kan vise sig at være usædvanlig - en sød gave med humor. For at lave en kage har du brug for en bred papkasse, hvorfra du kan klippe en cirkel til bunden af ​​kagen.

cirkel til kagebase

cirkel til kagebase


En cirkel af pap er klar. Vi lægger det på rødt (blåt) bølgepapir. Klip en cirkel ud af farvet papir lidt mere end en papcirkel.

Pappcirkel klar


Vi bøjer kanterne på det farvede papir og limer det til den største papcirkel med varm lim.

Bøj kanterne på farvet papir


Du har også brug for et paprør - et rør under et papirhåndklæde er velegnet. Kanten af ​​røret er skåret med en saks, den resulterende "sildben" bøjes udad til limning med basen.

Lim røret på basen


Vi limer røret på bunden af ​​kagen og vælger farvepapir til at indsætte indersiden af ​​basen og selve røret.

Lim røret på basen


Når vi har indsat basen, vælger vi fletningen til at dekorere kanten af ​​cirklen og afslutte indsættelse af røret. På dette tidspunkt bør du beslutte at dekorere kagen med legetøj og forskellige dekorative elementer.

cirkelkant dekorationer

cirkelkant dekorationer


Luk rørets hule kant med et stykke skum indpakket i bølgepapir.

indpakket i bølgepapir


Den første dekoration - en lys rød rose indtog sin retmæssige plads.

indpakket i bølgepapir


Anbring forsigtigt en pakke bleer (27 stk.) Om røret på bunden af ​​kagen. Vi fastgør bleer rundt om røret med gummibånd.

vi har en pakke bleer


vi har en pakke bleer


For større styrke i cirklen med bleer fastgør vi et net og binder det med plastikbånd, hvis ender er bundet til en bue og snoet med en saks.

vi har en pakke bleer

Bleekage


Ble er godt fastgjort. Vi fortsætter med at dekorere den anden lag af kagen. Alt der er ved hånden bruges, inklusive nettet. Fra det fremstiller vi en emballage til en buket - vi fastgør kanterne på gitteret med et trinpuds og sætter dem som et sjal. Legetøj placeres rundt om røret, og en pakke lægges på toppen, som samtidig bliver en armatur for legetøjet til kagerøret.

Bleekage


Derudover pynter vi den tredje lag af kagen med seks røde roser. Den syvende centrale rose er adskilt fra de nederste seks med et hvidt pakningsnet. Rosetter fastgøres til røret ved hjælp af varm lim.

Bleekage

Bleekage


Kage som gave er klar. Et sådant mirakel vil være behageligt at få babyens mor, og derudover ankom bleerne lige i tide !!!

Bleekage

Bleekage
Kommentarer (1)
  1. gæst
    #1 gæst gæster 25 juli 2017 12:53
    1
    Efter min mening er det på en eller anden måde forfærdeligt at lægge babybleer på gulvet.

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner