DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Sød kage
Hvad skal jeg give til en fødselsdag til et barn, der har alt? Selvfølgelig noget velsmagende og usædvanligt. I dag overraskede jeg min kærestes søn med en usædvanlig spiselig og spilkage. Så for at lave en sådan gavekage har du brug for:

• Små pakker juice.
• Sæbebobler.
• Tyggegummi.
• Et ark med tykt pap, bølgepapir eller farvet papir, papirpapir-viskelædere eller bånd, tape eller hæftemaskine.

Faktisk kan du ændre ingredienserne i kagen efter eget skøn. På Internettet kan du finde muligheder med chokolade, legetøj, almindeligt tyggegummi og slikkepind. Jeg lavede en kage af slik til en voksen fyr på 8 år, så der blev brugt bobler og boble gummi til voksne. For børn kan du bruge alle slags kinder, marmelader og andre godbidder. Jeg må med det samme sige, at denne kage blev taget fra hinanden, drukket og brugt til at lave bobler på få sekunder.

sød kage


1. Det første trin. Vi arrangerer pakker med juice på en bakke og fastgør dem med et elastisk bånd (du kan bruge et enkelt bånd).

juice


2. For strukturel styrke lagde jeg en ring i pap indpakket til skønhed med bølgepapir.

sød kage


3. Det andet lag kage fra slik vil stå på sådan et stativ. Jeg skar en cirkel ud af pap, vedhæftede hvidt bølgepapir og limede dobbeltsidet tape.

fundament


4. Læg sæbebobler i en cirkel. Som i det første trin brugte jeg klerisk gummi og en ring.

sød kage


5. 3. sal er et legetøj. Jeg brugte det af en grund, det syntes mig, at det ville se godt ud på kagen. Hvordan besluttede du dig, fødselsdagsmanden selv var glad, men ørerne på dem omkring ham var ikke særlig gode. Jeg indsatte legetøjet med dobbeltsidet bånd.

sød kage


6. Limet tyggegummi.

sød kage


7. Samlede alle etager sammen.

sød kage


8. Skjul gummibåndene under det blå bølgepapir.

P. S. Jeg havde ikke tid til at fotografere kagen i en festlig atmosfære. På et øjeblik blev gæsterne ført væk, ledet af en fødselsdagsmand.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner