DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Når en baby fødes i en familie, er det en ekstraordinær glæde for forældre, bedsteforældre, tanter og onkler og andre slægtninge og venner. Børnet får kærlighed og kærlighed ikke kun fra sine forældre, men også fra alle omkring ham. Forældre forsøger på forhånd at give komfort og varme i børnenes værelse, som de forbereder på forhånd til deres baby. Når alt kommer til alt er det vigtigste for et barn efter udskrivning fra hospitalet hvad? Så at han føler sig i sin nye krybbe, som i sin mors mave, så han bliver varmet af hendes varme. Fra barndommen begynder han at forstå og føle sin opmærksomhed og kærlighed. Selvfølgelig er forældre de mest elskede og kun nære slægtninge, der altid vil passe, varme og kærtegne. Barnet er også følsomt fra fødslen til andre nære mennesker: bedsteforældre, søstre, brødre, gudfædre, tanter og onkler. Alle børn er overvældede med gaver og vil dele glæden med deres forældre. Hvad har et barn brug for fra fødslen? Legetøj, tøj, vitaminer, bleer, listen er ret lang. Så den allerførste ting, som alle giver unge forældre til babyen, er penge. Og barnets hukommelse forbliver ikke fra en kontant gave. Enig, barnet er vokset, og der er intet at huske på barndomsgaver. Men du kan på en eller anden måde fremstille en original pakke eller et postkort, så det opbevares i lang tid og husker babyen, når han vokser op, om dig. En sådan usædvanlig emballage til penge vil være sådanne hjemmesko i form af booties til en nyfødt pige fra en række kort med en usædvanlig form. Du kan altid lægge sådanne hjemmesko på børnenes værelse, og du vil beundre dig med din baby. Pigen vokser op, og der vil være noget at huske!
Vi vil have en mesterklasse om scrapbog med sådanne materialer og værktøjer:
• Vandfarvepapir, liggende ark;
• Lyserødt scrapbogspapir med et mønster, størrelse 15 * 15 cm;
• Mønster-tøfler til mønster til piger;
• Akrylstempel "Happy Jam" og grønt blæk;
• Guldfarve til toning;
• Lys lyserødt bånd i hvide polka prikker fra satin 5 mm bred;
• Raspberry vokset ledning;
• Pink udskåret sommerfugl;
• Små lyserøde knapper;
• Flere lyserøde blomster og halvperler;
• Metal vedhæng “Ben”;
• Seddel;
• Blyant, saks, dobbeltsidet bånd, lighter, lineal, PVA-lim, limpistol.

Tøfler til kontant gave

Tøfler til kontant gave


For at begynde skal du udskrive en skabelon med en sådan hjemmesko. Klip det ud. Nu anvender vi disse mønstre på akvarelarket og skærer de samme hjemmesko ud.

udskriv skabelonen

udskriv skabelonen


Vi pakker tænderne for ikke at forstyrre.

Vi pakker tænderne

Vi pakker tænderne


Nu anvender vi disse baser på scrapbogspapiret og klipper kun to af de samme figurer ud fra scrapbogspapiret.

Tøfler til kontant gave

Tøfler til kontant gave


Lim figurerne fra scrapbogspapir med klæbebånd på akvarelfigurerne.

Tøfler til kontant gave

Tøfler til kontant gave


Hver del blinkes nu rundt på kanten på en skrivemaskine.

Tøfler til kontant gave

Tøfler til kontant gave


Nu med PVA lim limer vi begge dele sammen, det vil virke meget vanskeligt med det samme, men du bliver ikke forstyrret. Det vigtigste er at starte fra den ene kant og gradvist trykke og tørre for at lime hele tøflen. Det viser sig at være en sjov mini-booties.

Tøfler til kontant gave

Tøfler til kontant gave


Vi stempler inskriptionen på et stykke vandfarvepapir, klipper et jævnt rektangel ud, toner det med guldfarve, som om det giver virkningen af ​​antikken lidt. Vi limer inskriptionen på bagsiden af ​​hjemmesko med en limpistol, da der er en bøjning for at bevare indskriften.

Tøfler til kontant gave

Tøfler til kontant gave


Nu strikker vi et stykke af ledningen i en bue, vi strikker en gavehilsen med en lys bue i polka prikker, vi kantede buekanterne med en lettere. Vi limer den voksede bue foran, under to små knapper.På siden, hvor der skal være en låse, tøfler limer vi blomster og et vedhæng, og oven på en sommerfugl med en perle. Læg denyuzhku i hjemmesko, og du er færdig. Det viste sig meget usædvanligt og originalt.

Tøfler til kontant gave

Tøfler til kontant gave


Tak for dit samarbejde og master i fornøjelse!

Tøfler til kontant gave
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner