DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Mobil kedel
I dag er problemet med boliger blevet en gang relevant. Unge par, der har gift sig, beslutter dybest set at bo i en lejet lejlighed. Men som regel fungerer det bare ikke at blive et sted i lang tid, og derfor skal du konstant transportere forskellige ting, inklusive en kedel, hvis der er en sådan. Det er klart, at det ikke giver meget mening at fikse det tæt i en andens lejlighed, men hvad nu hvis der er en kedel, og på grund af konstant flytning er det umuligt at bruge den. Her hjælper enheden, der ligner en afføring, det vil være grundlaget for installation af en kedel. Takket være dette design kan kedlen let fjernes og leveres på kort tid.

Mobil kedel

Mobil kedel


Bundrammen er lavet af træbjælker. De to hovedbjælker, som kedlen faktisk er monteret på, skal være tykke nok til at understøtte en vægt på 120 kg. Øverst på disse stænger bores der et hul til kedelmonteringsøjerne.

Mobil kedel


Resten af ​​bærestængerne kan være af et mindre afsnit, det vigtigste er, at designet er stabilt.
Søjlerne er forbundet med hinanden ved hjælp af selvskærende skruer med tidligere borede huller til deres pasning. De skal være lidt mindre i diameter end skruerne. For at gøre designet endnu mere stabilt bruges en profil og yderligere spændingsplader. De er også fastgjort med treskruer.

Mobil kedel

Mobil kedel


Da forskellige kedlemodeller har forskellige størrelser, gives disse designs ikke her. Dette skal gøres, mens du arbejder. Når selve afføringen er klar, sætter vi en kedel på den overfor hullerne i hovedstængerne og fastgør den med lange bolte.

Mobil kedel


Hvor kedellegemet er i kontakt med træbunden, skal du erstatte stykker gummi.

Mobil kedel

Mobil kedel


Kedlen kan tilsluttes ved hjælp af fleksible slanger, som har en længde på halvanden meter. Dette kan gøres både i badeværelset og i køkkenet.

Mobil kedel

Mobil kedel

Mobil kedel

Mobil kedel


Det hele afhænger af hvor det er mere praktisk. Kedlen kan tilsluttes lysnettet ved at tilslutte ledningen til stikket.

Mobil kedel


Det sker så. at lige ved siden af ​​stikkontakten er installeret, hvis det ikke er det, skal du bruge bæreren.
Det er tydeligt, at et sådant design tager ekstra plads, men du vil altid have varmt vand, uanset hvor du er.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner