DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Om at kombinere tegning med applikation
Verden omkring er så mange sider og multifarver! Det er ikke overraskende, at barnet er fascineret af ham, fortryllet - fordi der på hvert trin er spændende spørgsmål, gåder, opdagelser. Børn kan udtrykke følelser baseret på indtryk på forskellige måder. Oftest er deres formidlere, der transmitterer følelser, pensler, blyanter, farveblyanter. Ser du på frugterne af børns kreativitet, forstår du, at børnene animerer hvert billede, mentalt skaber et eventyr plot på grundlag af det. Lad os prøve at udvikle det?

Konveks billede
Den enkleste applikation er en aktivitet, der er tilgængelig for børnehaveren, der kan kombineres med tegning. Lad den unge kunstner for eksempel skildre et dyr med en heterogent farvet hud - en zebra, en giraff.
Vi dækker papiret inde i konturen med en maling svarende til baggrundsfarven, det vil sige, at vi først gør den afrikanske hest hvid, og udyret med en lang hals - gul eller lys orange. Skær nu de bølgelignende sorte striber og uregelmæssigt formede rektangler ud. De første limes på kroppen af ​​en zebra, den anden - på ryggen og nakken på en giraff. Jo tykkere materialet til applikationen er, jo mere lettelse vil billedet vise sig.

om at kombinere tegning med applikation


På udkig efter ideer i en kasse med håndarbejde
Barnet tegner et nytårskort og oplader det med godt og positivt humør. Det er sandt, at en slædehjort ligner en hybrid af en burenka og en antilope, men det er sjovt. Og hvad et vidunderligt træ! I mellemtiden mangler der noget fra hende ... Sandsynligvis skinnende knapper, der skal spille rollen som bolde, forgyldte nødder og pepperkagekager. Vi smør knapperne med lim, plant dem på fluffy nåletræer og siger: ”Garland, lys op!” Mesterverket skabt af den lille mester skammer sig ikke over at vise julenissen.
Der er for mange tunge grå nuancer i efterårslandskabet, fordi den unge maler føler den triste charme fra oktoberdagene. Der er brug for en slags original finish, ikke i modstrid med lærredets patos for at fuldt ud afspejle det sene efterårs karakter. Vi dækker albumarket oven på tørret akvarel med en selvklæbende blyant (helt eller i fragmenter), drys med blå smaragdgrønne, perleperler. Regndråberne, som de små perler vendte sig ind i, genoplivet øjeblikkeligt den dystre palet.

om at kombinere tegning med applikation

om at kombinere tegning med applikation


Vis opfindsomhed
Far har en enorm flaske med barberskum. Hvorfor er han så meget? Lad os låne lidt, så hætterne på toppen af ​​de tegnede bjerge virker fluffy og blød. Ryst dåsen, ret sprøjtehullet til de rigtige steder og tryk forsigtigt. Og nu var toppen af ​​klipperne indpakket i rigtig sne, og store flager steg højt over dem - det var snefnug, der var forbundet under flugt.
Barberer faderen sig med en elektrisk barbermaskine, så bruger ikke skum? Det betyder ikke noget! Tandpasta fås i badeværelset i enhver familie. Udskiftning er helt ækvivalent. I sidste ende er der semulje, det vil også gøre en vidunderlig vinterkomposition.

om at kombinere tegning med applikation

om at kombinere tegning med applikation


Materiale til legemliggørelsen af ​​kreative, ekstraordinære ideer er overalt, fantasi og en kærlighed til kreativitet vil hjælpe ham med at finde det.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner