DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Håndtaske og pandebånd til piger
Det hæklede "jordbær" mønster ser så imponerende ud, at det er svært at modstå for ikke at binde noget sammen. Strikning med dette look ser godt ud i alle produkter, tasker, hatte, trim omkring kanten. Sæt til pandebånd og tasker lavet i samme stil ser meget pæn ud. Sådant tilbehør er godt for enhver alder, men er især velegnet til børn fra 3 til 8 år. Til sættet har du brug for:
Grønt og rødt garn på 50 g hver (længde 100 g - 250 m).
Krog nummer 3 og 4.
Vi strikker hovedmønsteret i henhold til skemaet, hvor en række dobbelt hækling og fluffy søjler strikkes med rødt garn. Det vil være en jordbær. Og den næste række strikkes med grøn tråd s / bn. Disse vil være bladene.

strikkeopskrift


Den forbinding på hovedet.
Trin 1. En kæde med v / n er hæklet med en grønt tråd nr. 4. Dens længde er lig med hovedets størrelse. Glem dog ikke, at antallet af sløjfer skal være et multiplum af 4 i henhold til mønsterrepetitionen. Jeg scorede 120 v / p.

gøre løkke


Trin 2. Skift krogen til nummer 3 og strik en række med s / sn, og glem ikke at lave løkker til løft i starten af ​​rækken. Vi forbinder cirklen med en forbindelsessløjfe.

Skift tråden, og fortsæt


Trin 3. Skift tråden, og fortsæt i samme retning. To m / p, * 2 / sn i de første 2 løkker i forrige række, en frodig søjle med 5 dobbelthækler, 1 s / sn *. Vi fortsætter denne tegning til slutningen af ​​cirklen, 1 s / sn og forbinder rækken med en forbindelsessøjle.
Trin 4. Skift tråden. Stig fra 1 højdepunkt, * 1 enkelt hækling til den første sløjfe i rækken, strik en klynge (stræk løkker mellem jordbærets garn, lad dem ligge på krogen, indtil vi samler 5 og strik dem sammen), 2 s / b i de næste to løkker fra de foregående række *. Vi fortsætter til slutningen af ​​cirklen, forbinder den.

vi strikker en bandage


Så parringen ser nærmere på.

vi strikker en bandage


Trin 5. Skift tråden, lav 2 v / p og i samme base * strikker vi en frodig søjle, 2 s / sn i de næste 3 løkker på rækken *. Fortsæt ** til slutningen, tilslut cirklen.
Trin 6. Skift tråden. Løfteslynge, * klynge på 4 ukoblede s / bn mellem "jordbærsløjfer", 3 s / bn i følgende løkker * til slutningen af ​​rækken. Forbind cirklen.
Trin 7 og trin 8 passer som trin 5 og trin 4.
Trin 9. To højhuse, s / sn i hver løkke i den forrige række. Afbryd og skjul tråden. Du kan prøve en bandage! Hvis det er for stort, skal du bare strække inde i hendes bånd eller tråd.

vi strikker en bandage


Og her er hun allerede på hovedet af min prinsesse.

capitium


Håndtaske.
Vi begynder at strikke en pose med bunden med grønne tråde. Hvilken størrelse kan du lide. Du kan binde en stor taske. Det er mindre muligt. Antallet af sløjfer i træk afhænger af dette. Den vigtigste ting at huske! Multiplikationen af ​​antallet af sløjfer omkring omkredsen af ​​bunden skal være lig med fire.
Jeg hæklede 21 w / n hæklet nr. 4, skiftede krogen til nr. 3, og i hver kæde i kæden strikede jeg en s / s på begge sider, i de endelige løkker 4. Hver cirkel lukkede og det viste sig 48 s / s.
Tråden skiftede og begyndte at strikke i henhold til hovedmønsteret. I den første runde viste det sig 12 jordbær.

vi strikede en håndtaske


Vi strikker den anden cirkel i et tavlemønster. Igen i hovedtegningen.

vi strikede en håndtaske


Vi strikker sådanne rækker med jordbær 8.

vi strikede en håndtaske


Vi binder dem med s / n grøn tråd.

vi strikede en håndtaske


For skønhed kan du lave et antal skalaer.

håndtaske


Vi strikker håndtaget til tasken på denne måde: vælg 6 v / p, tilslut og fortsæt strikning enkelt hækl i hver løkke i rækken.

håndtaskehåndtag


I begge ender af håndtaget strikker vi rødt garn 12 s / sn og lukker dem i en cirkel. Vi fastgør håndtagene i posen gennem hullet mellem stolperne.
Håndtasken er klar.

strikket håndtaske


Her har vi sådan et sødt sæt.

Håndtaske og pandebånd
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner