DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Frakobl den gamle tegnebog
Vi har alle vores yndlings ting, som vi som de siger klæber fast til sjælen. Men næsten alle ting har deres egen udløbsdato, og den tid kommer, hvor produktet slides og mister sin præsentation. Det er en skam at smide ud, men vi bærer det ikke mere. Skynd dig ikke at skille dig ud med det! I denne MK tilbyder vi dig muligheden for at opdatere en gammel, men elsket tegnebog. Vi håber, at denne MK vil redde din tegnebog fra urne, og din yndlings ting vil give dig meget mere glæde ved at bruge den.

Så for arbejdet har vi brug for:
- gammel tegnebog
- akrylmaling
- et serviet til et decoupage,
- pensel til maling og lak
- maskeringstape
- alkohol, bomuld
- fint sandpapir (nul)
- præsterisk kniv
- akryllak.

decoupage gamle tegnebog


For at begynde med vil vi udføre forberedende arbejde. Fedt overfladen af ​​tegnebogen med bomuld og alkohol. Lad os være tør.

decoupage gamle tegnebog


Hvis der er steder, som du ikke ønsker at male, skal du forsigtigt lime dem med maskeringstape. For mig - dette er overfladen rundt omkretsen af ​​fastgørelsesorganet.

decoupage gamle tegnebog


Kom til farvning af tegnebogen. Forbered straks det emne, hvorpå du skal male og tørre tegnebogen. Jeg brugte et rør fløde, der var egnet til højden på min tegnebog. Vi lægger det første lag maling, lad det tørre.

decoupage gamle tegnebog


Akryl tørrer meget hurtigt, bogstaveligt talt 10 minutter. Tip: Påfør ikke straks et tykt lag maling, det er bedre at gradvist øge intensiteten; Hvis du påfører malingen med horisontale bevægelser af børsten, skal du ikke skifte til lodret, ellers vil malingen ligge ujævnt. Påfør et andet lag maling, lad det tørre.

decoupage gamle tegnebog


Hvis du på dette tidspunkt er tilfreds med resultatet, og ingen pletter er synlige på overfladen af ​​tegnebogen, kan det næste trin springes over. Men i mit tilfælde er det nødvendigt at anvende et tredje lag maling. Husk: vi ændrer ikke retningen på børsten.

decoupage gamle tegnebog


Når du har påført og tørret det endelige malingsbelægning, skal du teste dig selv. Læg serviet, som du har forberedt til dekoration, på produktet. Hvis pletter ikke er synlige gennem det, kan du lime et serviet. Hvis der er gennemskinnelig, skal du anvende et andet lag maling.
Åbn overfladen på tegnebogen med et tyndt lag akryllak og blød, glatt foldene med en pensel, lim det øverste lag af serviet, lad det tørre.

decoupage gamle tegnebog


Når du har indsat et serviet på begge sider, lad det tørre, skær det overskydende serviet forsigtigt af med en brevpapirkniv og fjern maskeringstapen.

decoupage gamle tegnebog


Sådan ser reverseringen af ​​vores tegnebog ud.

decoupage gamle tegnebog


Hvis du bemærker små rynker et sted, som f.eks. På billedet, kan du let slippe af med dem med sandpapir. Det tilrådes at bruge nulevka for ikke at slette serviet til basen, fordi servietet er meget tyndt, det kan let blive beskadiget.

decoupage gamle tegnebog


Vi behøver kun at åbne tegnebogen med flere lag lak og lade den tørre. Lakkering kan vælges som mat eller blank. I mit tilfælde - blank. Som maling skal det påføres med en børste, enten med lodrette eller kun vandrette bevægelser.
Akryllak tørrer også hurtigt. Men af ​​sikkerhedsmæssige årsager skal du forlade produktet i en dag, indtil den endelige tørring af alle lag, og så nyd din yndlings ting i sin nye form!

decoupage gamle tegnebog
Gå tilbage
Kommentarer (1)
  1. Catherine
    #1 Catherine gæster 29. august 2017 05:18
    0
    Mange piger skulle bruge denne måde at bruge en gammel tegnebog på. Personligt så jeg sådanne håndtasker til salg, de koster meget, og så bliver du kun nødt til at bruge på akrylmaling og et smukt serviet!

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner