DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Pasforside" Ømhed "
Dette omslag er oprettet i blåt, så det ser meget blidt ud. Det kan gøres let og hurtigt. Pasdækslet ser meget smukt ud, og det vil være meget behageligt at se på det.

Pas dækning


Til arbejde har vi brug for:
- et termisk serviet af blå farve.
- saks.
- limpistol.
- lineal.
- perler af en mørkegrøn nuance.
- blyant og kuglepen.
- papir.
- stof.

Pas dækning


Lad os starte med det grundlæggende. For at gøre dette tager vi vores termiske serviet og foretager markeringer med en blyant. I alt har vi brug for 30 cm. 6 cm til bøjningsfelter og 18 cm af det vigtigste. I højden vil det være 14 cm for os. Vi skærer et emne fra plastik. Vi fik 2 dele af emnet, da det ikke var nok til den anden bøjningskant, så vi skar et rektangel på 6x14 cm af plast.

Pas dækning


Vi noterer på emnet linjerne for fremtidige folder. Dette kan let gøres med en blyant. Da plastikken er hård, vil vi bøje den ved hjælp af en jern lineal.

Pas dækning

Pas dækning


Når vi bøjede foldene, limer vi den manglende del af kanten. Til forbindelsen bruger vi en limpistol. Vi lægger den manglende del på en kort kant og limer den godt. Da dette materiale er meget komplekst, skal det limes meget godt. For større effekt kan du bruge limen “Moment” eller universallim “Titan”.

Pas dækning


Til vores dækning tog vi et blødt blå stof. Vi skærer den ud såvel som til basen, men glem ikke overlapningen. Fra alle sider tilføjer vi 1 cm.

Pas dækning


Lim stoffet på basen. Vi gør alt hurtigt og præcist, så limen ikke har tid til at tørre.

Pas dækning


Vi limer stoffet, der forblev på overlapningen. Hvis det viste sig ujævnt, og trådene stikker ud, er det okay, klip trådene forsigtigt med en saks, og bøj de ujævne kanter med lim.

Pas dækning


Påfør forsigtigt klæbemiddelopløsningen langs kanten og lim de bøjede kanter. Det vigtigste er ikke at lime for store strimler med lim, men at gøre dem tynde, ellers passer vores pas ikke ind i dækslet.

Pas dækning

Pas dækning


Lad os begynde at lave dekorationer til vores dækning. Først laver vi farvemønstre. For at gøre dette har vi brug for arbejdsemner i 3 størrelser. Stor - 5,5x5,5 cm, medium - 4,5x4,5 cm og lille - 3x3 cm.

Pas dækning

Pas dækning


Vi skærer emnerne i henhold til skabelonerne. Vi har dem i form af en blomst med fem kronblade. I alt har vi brug for 1 stort kronblad, 3 mellemstore og 2 små.

Pas dækning


Vi tager saks og foretager snit på arbejdsemnerne uden at skære lidt til midten.

Pas dækning


Vi begynder at give vores emner en ny form. For at gøre dette, bøj ​​et af de fem kronblade i halvdelen.

Pas dækning


Således behandler vi alle 5 kronblade.

Pas dækning


Vi giver en ny form til alle emner.

Pas dækning


Begynd at plukke blomster. Lim det midterste på det store kronblad, så de opdelte blade er forskudt.

Pas dækning


For at gøre vores blomster endnu smukkere bruger vi mørkegrønne perler.

Pas dækning


Den tredje række af vores blomst kommer fra et lille kronblad. Vi har det også i et tavlemønster. Og oven på, i den resulterende midt i et lille kronblad, lim en perle.

Pas dækning


Den anden blomst består af 2 rækker. Vi tager kronbladene af mellemstor og lille størrelse. Vi limer dem sammen, så kronbladene forskydes. Lim en perle midt i et lille kronblad.

Pas dækning


Vi begynder at sætte blomster på dækslet. Lim en blomst af 2 kronblade i nederste venstre hjørne.

Pas dækning


Over og til højre har vi en stor blomst på 3 rækker.

Pas dækning


Placer en tredje blomst endnu højere og lidt til højre. Det består af 1 række og perler i midten.

Pas dækning


I øverste venstre hjørne limer vi 3 perler. Lim 1 perle i nederste højre hjørne. Tag en forberedt inskription, du kan selv lave den eller købe en færdig.

Pas dækning


Lim vores inskription på omslaget.Det er det, vores pas dækning er klar.

Pas dækning


Held og lykke til alle.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner