DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Rippede jeans i en trend er ikke det første år i træk. Sandsynligvis vil mange på fjernhylden i skabet finde gamle jeans. Hvis du arbejder hårdt på dem, kan du gøre en moderigtig ting med dine egne hænder. Til arbejde har du brug for:

- jeans;
- manikyrsaks;
- pincet;
- farveblyant
- et køkkenbord
- svamp;
- kniv;
- rivejern.

Brug for at arbejde


Med disse ting kan du give gamle jeans en chance for et nyt liv. Så lad os komme i gang:
1. Brug kridt til at markere stederne for fremtidige huller.

Rippede jeans


2. Indsæt derefter køkkenbordet (eller enhver anden hård genstand) i jeansene, og skær strimlerne i en hvilken som helst afstand fra hinanden med en kniv (eller saks). Brættet skal være lagt, så det ikke skærer gennem jeansens bund. Udskæringerne kan fugtes med en fugtig svamp (det vil være lettere at skære på denne måde).

Kridt markerer placeringen af ​​fremtidige huller


3. Nu skal du bruge pincet adskille de tværgående gevind i hver af de resulterende strimler. Dette arbejde er omhyggeligt, tager meget tid.

fremtidige huller form


4. Dermed dannes fremtidige huller. Som et resultat af løsningen af ​​gevindene dannes der en masse frynser, det skal afskæres med jævne mellemrum. I slutningen skal der være lidt rand.
5. Når alle trådene er adskilt, hænger en del af dem ikke særlig æstetisk. Sakse skal omhyggeligt klippe al overskydende tråd.

Rippede jeans

Rippede jeans

Rippede jeans


6. Derefter kan du oprette scuffs med et rivjern. Crumple med dine hænder stedet for fremtidige scuffs og gnide det med et rivejern. Til denne proces er det bedre at tage et rivejern med lige og store huller. Resultatet er kaotisk skure.

Rippede jeans


7. Huller kan laves andre steder, både foran og bagpå. For et firkantet snit skal du lave to snit med saks og forsigtigt adskille trådene på dette sted.

separate tværgående gevind

separate tværgående gevind


Antallet af scuffs afhænger af ønske og tålmodighed. Du kan lave en hel del pæne huller, eller omvendt - få jeans til at se for slusede ud.
Kommentarer (1)
  1. Dmitry
    #1 Dmitry gæster 10. juli 2015 11:20
    0
    Men religion tillader simpelthen ikke at bruge sandpapir?

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner