DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Modstående teknik: numre, postkort, topiary.
I dag vil jeg åbne en af ​​de enkleste og samtidig originale og unikke dekorationsteknikker - beskæring. Lyder naturligvis uhøfligt, men i praksis vil resultatet forbløffe dig og andre. Du kan klippe det med børn fra 5 år gamle. Nu er det moderigtigt at oprette numre og kunstgenstande til helligdage med egne hænder, lave en original fotobeklædning til fotosessioner, dekorere lokalet selv, den beskrevne teknik kommer godt med overalt.

Vi har brug for:
- Bølgepapir eller tyndt farvet papir;
- saks;
- PVA-lim eller "Dragon" til kunstgenstande;
- Gamle filtpinde eller -penne afhængigt af antallet af assistenter;
- Halvkarton eller pap til basen;
- Til topiær alabaster og engangsglas;

beskæringsteknik


Forberedelse af det grundlæggende. Først og fremmest beslutter vi, hvad vi vil fremstille. For en stor figur har du brug for en gammel kasse (for eksempel under tv'et). Vi tegner et talemønster på det (i vores tilfælde “2”), klipper det ud. Hvis det er et postkort. Vi tager halv karton, tegner et mønster, som vi vil dekorere med vender (i vores tilfælde er figuren “8”). I en topiary skal du tage en kugle fra en børns tør pool eller skære en form ud af pap, såsom et hjerte. Der vil være to sådanne baser. Lim dem sammen ved først at indsætte stilkestokken mellem formene. Derefter installeres stilken i et glas og fyld den med fortyndet albaster til tyk creme fraiche. Vent på, at det hærder. Hvis overfladen er dekoreret med forskellige farver, skal du markere på forhånd, hvor farven du skal bruge, adskille kanten. Striber, som på en t-shirt eller hjerte, som på TopiaryDer er ingen grænse for fantasi.
Hvad skal man gøre med papir? Skær det farvede papir i firkanter. Størrelsen afhænger af strukturens størrelse, for figurerne tager vi firkanterne 5 * 5 cm, for topiary 2 * 2cm, men ikke mindre end 1 * 1 cm.
Skæringsteknik. Vi tager en filtpen og et stykke papir. Vi indpakker den øverste del af stangen med et papir firkant og holder det med fingrene, dypper du lim. Så trykker vi fast til basen, venter et par sekunder og fjerner stangen. Firkanten skal forblive limet og fluffy, som en blomst.

beskæringsteknik


Hvis du bruger papir, der er for tykt, vil det ikke være mættet nok til at klæbe fast. Vi gentager alle handlinger, og lim det næste stykke tæt på det forrige, og bevæger enderne af "blomsten" lidt. Lim kanterne på volumetriske figurer i en separat række med firkanter, så samlingerne på limede baser ikke er synlige.

beskæringsteknik

beskæringsteknik


Omhyggeligt arbejde. Jo større figur, jo længere tid vil det tage at svede, selvfølgelig. Det er meget vigtigt at bemærke og fortælle dig, kære håndværkere, at genstande, der er lavet i denne teknik, ikke kan rynkes, fordi papir mister fluffiness. Men du sparer og husker i lang tid et billede eller håndværk, lyst, forfatter, der er oprettet med børnene. Derudover kan det let gendannes, hvis det er nødvendigt, blot ved at udskifte de berørte fragmenter.

beskæringsteknik

beskæringsteknik

beskæringsteknik
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner