DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Frodig læderblomst
En sådan håndlavet blomst er kun ved første øjekast vanskelig at udføre. Dens fremstillingsproces kan opdeles i enkle og forståelige trin. Ifølge dem kan enhver nybegynderhåndmager skabe et sådant blomster mirakel. Denne blomster er meget god til at dekorere tøj. Han er stor og iøjnefaldende. Når du vil, kan du ændre designet på midten af ​​blomsten. Resultatet bliver en helt anden oprettelse. Det vigtigste er at fange det generelle princip om at skabe sådanne blomster. En smuk blomst lavet af læder er lavet på denne måde:
1. Et diamantformet kronblad tegnes på tykt papir. Det vil være et mønster.

der tegnes et diamantformet kronblad


2. Mønsteret overføres til lædersnittet. Det er bedre at fremstille omkring 36 sådanne kronblade. Hvis huden er tynd, kan 42 gøres.

mønster

tynd hud


3. Hvert kronbladelement smøres på begge sider med PVA-lim. Det er nødvendigt at sikre, at kronbladet er mættet, men der er ingen lim på overfladen, ellers kan det danne en unødvendig hvid film. Efter 2 minutter krølles kronbladene på filmen med en harmonika. Dette er nødvendigt for at skabe en smuk struktur. Hvert kronblad er bedre at bøje lidt, så det ser naturligt ud i det færdige produkt.

lim på begge sider

rynkede kronblade trekkspil


4. Kronbladene tørres i flere timer.

Kronblader tørres


5. Grundlaget er for at fastgøre kronbladelementerne. Det tager et stykke tråd. Dens ende er bøjet, og der oprettes en løkke.

Fundamentet er ved at blive lavet


6. Lidt bomuld er viklet rundt om løkken. Fra oven lukkes det med en lædercirkel. Det vil være kernen. Det kan hylses med perler, paljetter.

lidt bomuld er såret


7. Lukker trådsløjfen med denne lædercirkel.

Lukket sløjfetråd


8. Du kan fastgøre cirklen ved hjælp af en almindelig klæbeplad.

Lås cirkel


9. Den elastiske lim, der tørrer hurtigt, limes skiftevis til kronbladene.

limes skiftevis kronbladene


10. Når dannelsen af ​​blomsterudløbet er afsluttet, bøjes og skjuler tråden under. Du kan desuden sætte en anden lædercirkel nederst. Endvidere kan denne blomst sys, fastgøres med en broskepinde, limes.

danner et blomsterudløb

danner et blomsterudløb

danner et blomsterudløb

Frodig læderblomst

Frodig læderblomst


DIY læderblomst er klar!
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner