DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Konvolut til 4 CD-diske fra et ark papir
Så vi vil tilføje nyttige origami, denne gang en konvolut til 4 diske og stadig fra et A4-ark


1. Nej, vi tegner ikke tegneseriefigurer - dette er en cd og foldepile, ikke et hundes ansigt. Læg disken i midten af ​​A4-arket, og indpak papiret omkring dets kontur.
2. Del de buede sider mentalt i tre dele lodret, og bøj 2/3 tilbage. For at lette denne opgave vil jeg for dem, der muligvis ikke lykkes første gang (eller uden lineal), sige: under bøjning af siderne vil 1/3 skinne igennem 2/3, og alle tre dele kan justeres på den, fordi ved at dividere med 2 bliver vi meget bedre og hurtigere end med tre. For klarheds skyld trak jeg et synspunkt fra den anden side.

3. Nu deler vi den bøjede del i halvdelen og bøjes indad.

4. Bøj strukturen vandret for at indikere midten.

5. Sæt to diske i nederste kanter med arbejdssiden nedad. Vi lægger yderligere to diske på dem med arbejdssiden nede (for synlighed af diskdækslet eller ned for større sikkerhed).

fyr de øverste og nederste kanter af vores origami. Drej i midten, luk strukturen og få en konvolut.


forklaringer

Når du bærer, anbefales det, at konvolutten fastgøres med en hæftemaskine på den ene side.
På grund af de øverste og nedre bøjede kanter vil siderne praktisk talt ikke komme i kontakt med hinanden - når du har foldet en sådan konvolut, vil du selv se den.
Du kan opbevare i bunker - på grund af tyngdekraften åbnes de ikke. Fastgørelse med en hæftemaskine i tilfælde af normal opbevaring er valgfri.
Designet af en konvolut med en hale-fastgørelse på den ene side og en lomme under den på den anden er ikke egnet til denne mulighed, fordi skiverne vil røre meget mere.


Kilde:
Kommentarer (1)
  1. karinka
    #1 karinka gæster 23. august 2017 15:34
    0
    En god mulighed for fans at se film før sengetid! Nu har jeg et separat sted for hver disk. Diskerne ridser ikke eller forringes.

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner