DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Ugle fra plastflasker
Eagle ugle er en af ​​arten af ​​de største ugler. Med en lille indsats kan du sætte en sådan en fantastisk fugl på din veranda. Og glæden for de omkringliggende for ejeren af ​​en sjov fugl er 100% garanteret. Og om hvordan du kan gøre sådan et mirakel med dine egne hænder videre i denne mesterklasse. Så alt i orden.

Eagle ugle fra plastflasker


Til fremstilling af en sådan ugle har du brug for følgende materialer:
- en 5 liters rund flaske (til kroppen).
- en masse plastflasker i forskellige størrelser (0,5-2,5 liter). Det var på denne fugl, at omkring 15 sådanne brune flasker blev konsumeret. Når du vælger containere, skal du sikre dig, at overfladen er flad uden prægede inskriptioner, pigge - selvom sådant materiale kun kan bruges under bunden, da piggene og inskriptionerne vil være synlige øverst.
- det er nødvendigt at tilvejebringe materiale til poterne (i dette tilfælde er dette enkle runde pinde, men den del, der males indeni, er ikke synlig).
- Styrofoam fra emballering til fuglens "ansigt".
- et værktøj til arbejde: saks, en lille kniv, en konstruktionshæftemaskine med beslag, tang, en sno, tråd, klæbebånd.
Nu kan du begynde at indsamle kroppen. Det er nødvendigt at skære nakken og hullet til poterne med en kniv, en saks.

fortsæt med indsamlingen af ​​kroppen


Dernæst skal du indsætte dine ben, og du kan lave en støtte fra en plastkasse, som et stativ til praktisk arbejde på fuglen.

plastkasseunderstøtning


Klip "hofterne" til fuglen ud af flaskenes hals, men for bedre pasform skal du foretage et snit med et 1 cm hulrum, som på billedet, så der vil være en tæt forbindelse af låret uden et hul.

hofteled uden spalte


Ved hjælp af en kniv og saks skærer vi fjer, 5 store fjer fås fra 1 flaske. For at gøre dette skal du skære halsen helt af med en kniv. Så skal du klippe med saks fra nakken i en lige linje til bunden, så du får strimler - fjer. Selve bunden skal fanges 0,5 cm (for volumen), på bunden er det nødvendigt at hjælpe med en kniv, da plasten er tykkere der.

afskårne fjer


Den øverste del af fjederen, som er nær nakken, skal justeres smukt med en saks og laves en V-formet halsudskæring.

afskårne fjer


Først og fremmest fremstilles hofter separat. For at gøre dette skæres store fjer i to, fastgøres med en hæftemaskine i 3 rækker, men hæfteklammerne skal bøjes af sig selv ved hjælp af en tang.
Ved hjælp af en snor er der lavet et hul, der fastgør de færdige hofter til kroppen med en ledning.
Separat er halen lavet, du skal folde 5 fjerbed, og fastgør dem med wire. Lav et snit i kroppen og indsæt den færdige hale.
Så kugle for kugle, startende fra bunden, er fjer fastgjort. For at gøre det praktisk at bøje hæfteklammerne skal halsen (brun hals) trækkes ud, og når hele kroppen er i fjer, skal du indsætte den igen.

indsamle ugle


Til hovedet kan du bruge nakken med en stor rund flaske. Klip nakken og lav en udskæring til indsættelse på kroppen.

indsamle ugle


Derefter skal du fastgøre fjerene på bagsiden af ​​hovedet i 2 rækker. Du kan begynde at møde. Tegn konturerne af øjnene, skær næsen ud af skummet, mal den. Så er det værd at klæbe næsen, men du er nødt til at vælge en særlig lim, fordi almindelig sko smelter polystyren. Når næsen tørrer, klippes små fjer ud og limes, skal du begynde at placere symmetrisk omkring øjnene. I dette tilfælde blev lim brugt til skumprodukter.

indsamle ugle


Derefter skal du samle hovedet, sætte det på kroppen.
Til vinger har du brug for et metalnet, fjer, en hæftemaskine. For at give gitteret form som vinger, skal du bruge en tang.

indsamle ugle


Og lav vinger i 3 kugler, men de øverste hjørner af fjerene skal afrundes med en saks.

indsamle ugle


Fastgør vingerne med en ledning til kroppen under fjerene. Du kan installere en færdiglavet ugle på stedet. Dette håndværk vil give stedet liv og inspirere nye plastkæledyr.

Eagle ugle fra plastflasker
Kommentarer (2)
 1. Alexander
  #1 Alexander gæster 2. december 2015 09:29
  0
  Heldigvis har vi siden sidste år efterladt en masse plastikredskaber og flasker - det er godt, at de ikke kastede det væk! Min onkel lavede meget smukke sommerfugle fra liter plastflasker sidste sommer!
 2. _SuNNy_
  #2 _SuNNy_ gæster 7. august 2017 10:26
  0
  Fantastisk idé at bortskaffe de flasker, der er tilbage i hytten! Processen med at konvertere dem til en ørnugle er ikke let, bedømt af mesterklassen)) men det er værd at prøve. Tak for tip.

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner