DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Mange håndværkere fremstiller forskellige træer med deres egne hænder af perler, gips og andre materialer. Sådanne træer ser naturligvis meget smukke ud, men ikke mange mennesker ved, at plastflasker og -tråd også kan gøre et smukt dekorativt træ.
Til fremstillingen har vi brug for:
- Tråd (tynd og tyk).
- Grøn plastflaske.
- Saks.
- En nål.
- Lys og kampe.
- Gryden.
- Puds eller cement.
- Tråde i gråt og grønt.
- Lim.

Tag først en tyk ledning, i dette tilfælde aluminiumtråd. Bite tre segmenter af samme længde fra det og drej dem sammen. På den ene side bøjer vi enderne af tråden, dette vil være fundamentet for det fremtidige træ.

fundamentet for det fremtidige træ

fundamentet for det fremtidige træ


Vi tager gryden, fylder den med en opløsning af gips (cement), sætter bagagerummet i midten af ​​gryden med de bøjede ender ned.

udfyld


Sæt gryden til side, indtil opløsningen stivner helt. Lad os i mellemtiden tage os af kvistene til træet. Tag en ren plastflaske, skær bunden og nakken fra den, og skær dette emne i små firkanter i forskellige størrelser.

træ kviste


Skær bladene ud fra disse firkanter.

træ kviste


Tag nu en nål, opvarm dens spids over et brændende lys og lav huller i bladene.

træ kviste


Og bladene selv smelter ikke meget under det brændende stearinlys.

træ kviste


Nu har vi brug for en tynd ledning. Skær et segment af den ønskede længde af det. Vi passerer den ene ende af tråden gennem et hul i bladet, bøjes ledningen i halvdelen, enderne bliver tvunget til at blive snoet sammen.

træ kviste


Vi fik en slags kviste, og det er fra sådanne kviste, at vi samler en fuldgyldig smuk gren. For at gøre dette skal du oprette det krævede antal blade, der er på ledningen, fold derefter bladene sammen, og drej derefter endene af ledningen sammen. Således knækker vi dem godt.

træ kviste

træ kviste


Vi samler disse grene i en stor gren. Følgelig er trådene ender sammenflettet. Så en gren er klar. Vi laver det nødvendige antal grene til træet.

vi samler et træ


Vi tager trådene, i dette tilfælde grå, og indpakker dem med en kvist. Enderne af tråden fastgøres med lim. Enden af ​​grenen er ikke nødvendig for at indpakke.

vi samler et træ


Når opløsningen i gryden frøs, og træstammen er godt fastgjort, kan du samle vores træ. Vi tager en kvist og bøjer træstammen med de nakne ender af tråden. Således fastgør vi grenen på bagagerummet. Nedenfor laver vi lange grene, og øverst er grenene kortere. Så træet ser mere naturligt ud.

vi samler et træ


Således fastgør vi alle grene. Træets bagagerum skal også indpakkes med de samme tråde som grenene.

vi samler et træ


Træet er klar. Tag nu de grønne tråde og lav dem til ukrudt i en gryde. For at gøre dette, skærer vi gevindene i stykker med den ønskede længde, fold dem i to, smør bøjningssiden med lim og lim tråden til gipsen.

græs

græs


Derefter kan du dekorere selve gryden udefra, som du ønsker. Og vores "Topol" er klar.

poppel


I denne teknik kan du fremstille ethvert træ: birk, bjergaske eller æbletræ. Det afhænger allerede af din fantasi.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner