DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Børnes foldekort" Happy Jam Day "
Fødselsdag er den mest elskede børns ferie, som de forventer hvert år. Denne ferie er elsket af alle, men især af børn. På en fødselsdag omgiver alt børn en munter og festlig atmosfære, der ledsages af munter børnemusik, en masse farverige balloner, sjove animatorer, og selvfølgelig er dette et stort antal gaver, et barn ser frem til. Alt dette gør fødselsdagsfesten sjov og positiv. Og hvad skal man give babyen fødselsdag? Det ser ud til at være ikke svært, jeg valgte et legetøj, og det er klar, men det er ikke så enkelt. Du skal grundigt finde ud af forældrene prioriteterne for barnet, dine foretrukne tegneseriefigurer og herfra starte og hente et legetøj. Sørg for at give en gave sammen med et lykønskningskort, der vil minde dig og om dine lykønskninger, når barnet vokser op. Du kan lave et smukt, lyst og meget usædvanligt postkort med dine egne hænder, og den velkendte og meget populære teknik i disse dage vil hjælpe os scrapbooking.

Denne mesterklasse lærer os ikke kun at lave et smukt kort, men også at komme med en interessant sammenklappelig form til et kort. Dette vil give kortet et vist mysterium og alsidighed. Så for denne mesterklasse er vi nødt til at tage:
• Kortlayout;
• Blå pap, ark A4;
• To ark papir i blå toner fra serien “Merry Steam Locomotive” af Evgenia Kurdibanova;
• Farvebørnebilleder;
• Fældet cirkel;
• Forestil dig en munter flodhest på vandfarvepapir;
• Stykker forskellige papir i blå, blå farver og salatfarver;
• Bremsehulstansning;
• 3-D huls sommerfugl;
• Satin smalle bånd med polka prikker i blåt og aqua;
• Polymerblomster, knapper, cabochoner, papirblomster, halvperler, stiklinger af blå og havfarver også;
• Blonder bomuldsblonder;
• Blåt bånd med pomponer;
• Frimærke "Happy Jam Day", grønt blæk;
• PVA-lim, lineal, blyant, brevpapirkniv, saks, dobbeltsidet tape, limpistol.

Børnes foldekort

Børnes foldekort


Først og fremmest skal du gøre dig bekendt med ordningen og klippe basen til et postkort fra blå pap. Med en klerisk kniv laver vi snit til foldede, stiplede linier, dette er linierne med bøjninger.

Børnes foldekort

Børnes foldekort


Vi skærer, tegner bøjninger og folder en sådan base, det viser sig som en stol med ryg, og basen takket være pap er meget stabil og holder sin form.

Børnes foldekort

Børnes foldekort


Nu skærer vi ud to sådanne formede emner fra scrapbogspapir, vi skærer i alt fire. Vi afrunder billederne, klipper ud flag og strimler fra resterne. Vi laver nogle striber krøllede. Vi stempler “Happy Jam Day” på hvidt papir, klipper indskriften ud med et rektangel og farver dets kanter.

Børnes foldekort

Børnes foldekort


Vi limer billeder, flag og et krøllet rektangel til lykønskning med scrapbogspapir og et krus. Sy en skrivemaskine på alle elementerne.

Børnes foldekort

Børnes foldekort


Nu limer vi scrapbogpapiremnerne til basen og syr parvis i den ene side af kortet og den anden i kanterne. Sticky tape-flag og inskription.

Børnes foldekort

Børnes foldekort


Vi binder buer fra bånd, afskårer blonder og bånd med pomponer. Vi laver sommerfugle med en hulstans og limer dekorationer med en limpistol.

Børnes foldekort

Børnes foldekort


Vi får lige sådan et interessant postkort, der roligt foldes ud og udfoldes og får den usædvanlige form på en afføring. Tak for din opmærksomhed.

Børnes foldekort

Børnes foldekort

Børnes foldekort
Kommentarer (1)
  1. linkaksu
    #1 linkaksu gæster 22. august 2017 12:21
    0
    Skønhed! Og det ser ud til at være vanskeligt at gøre. Min søn kunne lide processen))) Lad os prøve at lave et sådant kort på en eller anden måde. Så vil jeg dele resultatet

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner