DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Tapet persienner
tapet persienner


Til at begynde med har vi en lille lejlighed med vinduer ud mod solsiden. Hvis der ikke er sol om morgenen, er huset ganske behageligt. Men efter middagen, især i varmt vejr, bliver det bare uudholdeligt varmt. Luften varmer op fra vinduesruderne og bliver intet at trække vejret i. Jeg fandt en vej ud af denne situation og besluttede at lave persienner med mine egne hænder af almindeligt vinyl tapet, der blev tilbage efter reparationen. Tapetvinduer beskytter perfekt lejligheden mod den brændende sol, og hvis du lukker dem i tide, så om aftenen vil det være ganske behageligt derhjemme. I dette tilfælde vil der ikke være nogen fuldstændig blackout, fordi det faktisk er papir. Så for det første skal du måle bredden på vinduet, og hvis tapetrullen er for bred, så trimmer vi den rundt på kanten. Længden af ​​selve udskæringen vil være lidt større end højden på glasdelen af ​​vinduet (cirka halvanden gang mere). Derefter skal du lave en slags "harmonika" (se foto). Det er ikke nødvendigt at lave en "harmonika" lavvandet, men den vil også være dårligt for bred. Den bedste mulighed for bredden på vecket er ca. 4 centimeter.

tapet persienner

tapet persienner


I processen med at folde "harmonika" skal du sørge for, at den ikke fører til siden. Du skal navigere rundt i kanterne og gøre hver fold forsigtigt.

tapet persienner


Nu tager vi dobbeltsidet tape og limer det på toppen af ​​vores persienner.

tapet persienner


Derefter skal du lave fire huller gennem hele trekkspillet, når det foldes. Jeg gjorde dette med en konventionel bor (se foto.)

tapet persienner


Nu tager vi to snit af rebet og trækker det gennem hullerne (se foto).

tapet persienner


Vi fastgør klemmerne til rebets nedre ender. Sådanne klip kan købes på enhver syafdeling. De vil tjene som klemmer, så det er muligt at hæve og sænke vores persienner.

tapet persienner

tapet persienner


Vores persienner er næsten klar. Det gjenstår kun at fikse dem i vinduet. For at gøre dette åbner vi den anden overflade på klæbebåndet og limer blinds forsigtigt på rammen.

tapet persienner


Det er alt! Persienner er klar. Dette er en forholdsvis økonomisk måde, der ikke tager lang tid at slippe af med den brændende sol.

tapet persienner


Denne persienner er foldet.

tapet persienner


Sådan ser persiennerne på vinduet ud, hvis du kun opløser en kant.

tapet persienner


Og sådan ser vinduet fra gaden ud.

tapet persienner


Held og lykke.
Kommentarer (2)
 1. Dmitry
  #1 Dmitry gæster 8. maj 2015 13:50
  0
  Du kan springe et reb på hver side ... Nej?
 2. Gæst Vadim
  #2 Gæst Vadim gæster 18. april 2018 09:16
  0
  Fantastisk idé, sørg for at prøve at fremstille sådanne gardiner!

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner