DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »" Valmuer "lavet af kunstlæder.
Et sådant billede vil være en god tilføjelse til dit interiør.

Kunstlæder Maki


For at arbejde på billedet har du brug for:
- PVA-lim og “Moment”.
- kunstlæder i sort, pearlescent, rød, grøn og fløde farve.
- fiberplade, der måler 55x40 cm.
- Et lille stykke ruskindstof.
- blå maling, til farvning af baggrunden.
- saks.
- En spiseskefuld tør semulje.
- et lille ark tyk pap.

Vi begynder med at farve baggrunden. Vi tager et fiberplade og maler det blåt på forsiden. Og mens maleriet tomt tørrer op, begynder vi at lave blomster, og vi har røde valmuer. Klip blomsterbladene i henhold til mønstrene. For en blomst har du brug for 4 små kronblade, der måler 3x3 cm i form af en uregelmæssig dråbe. Fire medium kronblade 4x4 cm i størrelse og yderligere 4 store 6x5cm. Det viser sig, at du for 12 blomster har brug for 12 kronblade. Vi skærer dem ud af rødt læder og smør med en pensel fra den forkerte side med PVA-lim.

kronbladene


Mens kronbladene tørrer, fortsætter vi med at fremstille blomsterstammen. Vi tager en ledning fra 10 til 15 cm lang. Vi skærer fra kunstige grønne læderblomster en strimmel på 1 cm bred og lang som den valgte tråd. Lim "Øjeblik", smør denne bånd, og giv tid til indstilling, og lim den derefter på wiren, hvorefter 1,5 cm øverst på wiren ikke er limet. Dette vil fungere som en stilk til videre arbejde. Nu tager vi en fjerdedel af serviet og lægger det i flere lag. Derefter tager vi stilken og med dens øverste del af tråden spænder vi dette serviet.

hold dette serviet


Vi tager huden med grøn farve og skærer en cirkel ud med en diameter på 6 cm. Vi laver et lille hul i midten af ​​cirklen. Vi passerer gennem den en stilk med et serviet. Med denne cirkel vikles vi rundt om et serviet og fastgør det med en ledning i toppen, hvilket efterlader ca. en cm af den frie kant. Det viser sig en kasse med valmuer.

æske med valmue


Men for at færdiggøre denne boks skal du tage PVA-lim, smøre kasserne på kassen med den og dyppe i tør semulje. I denne form, på billedet, bruger vi to sådanne bokse.

dypp i tør semulje


Men for valmuer skal du tilføje et par stamens til denne boks. Vi laver dem strimler af sort 10x2 cm i størrelse. Fra dette rektangel skærer vi frynsen - vi laver hak, når vi ikke når lidt til kanten, og kondensatorerne bliver cirka 1,5 cm høje. Når frynsen er klar, smør vi også dens afskårne kant med PVA-lim og dypper ind semulje. Og når alt tørrer op, limer du denne strimmel med lim "Øjeblik" til den færdige kasse, med støvsugere op. Den midterste farve er klar.

tilføj et par stamens

tilføj et par stamens


Nu tilbage til de røde kronblade. De er ikke helt tørret ud endnu, og vi lægger hvert kronbladspil på længden, holder det lidt og holder det i vores hænder. Og lad dem derefter tørre helt.

tilbage til de røde kronblade


Når alle kronblade er tørret, begynder vi at danne en valmue. Vi tager det færdige grønne centrum med sorte stamens, drejer stammen op og begynder at fikse de små kronblade. Lim dem med “Moment” -lim med hjørner til bunden af ​​stilken.

begynder at forme valmue


Fastgør nu de midterste kronblade i et tavlemønster i forhold til det første. Du kan trykke på den med et klæbende gummi, indtil det tørrer helt.

fastgør de midterste kronblade


I mellemtiden tørner en del af blomsten, vi skærer grønne blade. Deres højde vil være fra 13 til 15 cm og bredde fra 5 til 8 cm. Zigzags og bølger på bladene skæres tilfældigt. Høstblader har brug for cirka 15 stykker i forskellige størrelser.

skåret grønne blade


Vi fortsætter med at arbejde på valmuen. Lim den tredje række på de tørrede kronblade, og lim en grøn kunstlæderunderstøtning på alle blade. Underlaget er udskåret i form af en stjerne med en diameter på 7 cm. Og igen heles vi med præstisk gummi, indtil det tørrer helt.

skåret grønne blade


Og vi fortsætter med at arbejde på bladene.Du skal bare beklæde dem med PVA-lim på den forkerte side. Og når bladene er tørret, skal de knuses i hænderne, fås en ny form for blade.

skåret grønne blade


Og i løbet af denne tid er vores valmue tørret ud. Vi fjerner tyggegummiet og glatter kronbladene. Blomsten er klar. Sådanne blomster har brug for ni stykker.

Blomsten er klar

Blomsten er klar


Vores valmuer på billedet vil være i en vase. Så lav en vase. Vi tager pap, klipper ud den form, vi kan lide, de har brug for 4 emner, men hver efterfølgende en skal være 1,5 cm mindre i volumen. Og lim det sammen som en pyramide. Fra det store når det lille, pålægger vi hinanden. Derefter tager vi perlescent hud og limer ovenpå. Vasen er klar. Nu har vi klare blade, blomster og en vase.

lav en vase


Det er tid til et cremet stykke hud. Vi skærer det ud som bunden af ​​billedet og 10 cm bredt på den ene side og 15 cm på den anden. Vi tager “Moment” -limet, smør fra den forkerte side adskillige vilkårlige strimler og placerer dem vandret. Vi giver tid til at lime limen og lave klemmer på forsiden ved at trykke på foldene med lim inde. Du kan lim 2-3 kronblade på siden.

lav rammen


Når foldene har tørret, klæbes denne klud på den blå base i bunden af ​​den fremtidige sammensætning, dette vil være stoffet, hvorpå der vil være en vase med valmuer. Vi laver en ramme til billedet. Vi limer rammen under ruskindstoffet, den er brun. Lim det forsigtigt.

lav rammen


Lim nu vasen til basen og grønne blade omkring den. Vi placerer perler på steder med fremtidige blomster.

Kunstlæder Maki


Derefter arrangerer vi blomsterne for at gøre det smukt. Og vi løser det godt med Moment-lim. På dette er sammensætningen "Miki" klar, og til skinn på blomsterne kan du drysse med hårspray. Alt er klar.

Kunstlæder Maki

Kunstlæder Maki


Held og lykke til alle.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner