DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Frodige roser fra bølgepapir
Roser er utroligt smukke og udsøgte blomster. Disse planters nuancer forbløffer fantasien: fra ren hvid til mørk skarlagen, fra blød pink til lilla-crimson. Og knoppens struktur i individuelle sorter er utroligt frodige, hvilket kan være vanskeligt at beregne antallet af kronblade. Der er ikke en eneste person i verden, der ville være ligeglad med rosebusk. Og hvis du ser på kunstværker, er udførelsesformen for disse farver i enhver teknik. Kunstnere malede, skulptører skulpturede, håndværksbroderier broderede malerier ... Mange roser findes på fashionistas tøj, i det indre af værelser, i smykker. I dag lærer du hvordan man fremstiller storslåede roser af deres bølgepapir i en meget usædvanlig teknik. Der er værksteder, hvor blomsterknoppen er samlet fra separate kronblade, og i denne er rosen lavet af en kontinuerlig strimmel. Du lærer nedenstående detaljer. Forbered følgende materialer til arbejde:
- bølgepapir i forskellige farver (især rød og mørkeblå);
- lange spyd i træ (7 stykker);
- saks;
- rør med lim PVA-K;
- den nederste del af plastflasken (2 l).

materialer


Tag det mørkeblå bølgepapir, og skær det i 8 cm brede stykker over hele nissen.

klip papiret


Rul strimlen langs hele længden.

Fjern stripen


Tag det øverste højre hjørne i dine hænder og form bølgede kanter. Hvordan gør man det rigtigt? Først drejer du den øverste kant mod dig selv, tryk derefter den med tommelfingeren på din højre hånd og drej den tilbage, mens du hopper fremad med din venstre hånd. Gentag derefter igen: med din højre hånd væk fra dig og med din venstre hånd mod dig selv. Det drejer en bølget overkant.

Det drejer en bølget overkant


Så du skal gøre hele strimlen bølgepapir.

gør over hele strimlen


Tag derefter et tyndt træspyd, fastgør det til højre kant af papiremnet, påfør lidt PVA-lim og begynd at dreje strimlen i en spiral.

påfør noget lim


Sørg for, at den bølgede kant passer frit, og undertiden skal der påføres lim på undersiden af ​​papirstrimlen, så den sidder tæt sammen mod trespidsen.

den bølgede kant ligger frit


Sådan ser den færdige knopp ud. Det viser sig storslået og utroligt smuk. Du kan dekorere et træspyd med grønt bølgepapir, du får en stilk.

Frodige roser fra bølgepapir


Ved det samme princip er det nødvendigt at fremstille alle de andre blomster.
Klip en strimmel rød bølgepapir.

Klip strimlen


Form en bølget kant langs hele emnets længde.

Form en bølget kant

Form en bølget kant


Lim papiremnet på en tynd træpind.

Lim papiret tomt


Sådan ser den røde rose ud.

Frodige roser fra bølgepapir


I alt skal du lave 6 blå knopper og en rød. Skønt du kan vælge farve på roser efter eget skøn. Gå nu videre til at lave en vase. Tag den nederste kant af plastflasken. Dets højde er ca. 11 cm.

gå videre til at lave vaser


Pynt med rødt bølgepapir. Skær et kvadrat på 30x30 cm, påfør PVA-lim på det og indpak det inde i plastbasen. Det viser sig en bred vase.

vasefremstilling


Placer roserne i det: blå i en cirkel og en rød i midten.Det viser sig en storslået luftig sammensætning af frodige roser.

Frodige roser fra bølgepapir


Hvis du laver en masse roser, kan de placeres i en lille kurv. Det ser bare godt ud.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner