DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Med påskens tilgang begynder husmødrene at generere ideer til forskellige dekorationer og måder at farve æg på. Og nu ser alt ud til at være smukt malet, påskekagen kører gal ikke kun med sin aroma, men også med de mange forskellige slags bagværk, men stadig mangler noget. Faktum er, at du ikke kun skal være opmærksom på dekorationen til godbiten, men også til designet til dens præsentation. For at dekorere mine godbidder besluttede jeg at lave en sådan kurv.

Påske vase


For at gøre dette havde jeg kun brug for tre komponenter:
  • avis;
  • PVA lim;
  • strikkepinde.


Til dette kom jeg godt med


Først og fremmest skar jeg flere aviser i sådanne strimler.

tre komponenter


På det vil jeg vise, hvordan du nøjagtigt skal dreje rørene. Det er værd at bemærke med det samme, at det for bedre farvning af avisrør er bedre at bruge strimler med margener, det vil sige de øverste og nederste striber. I dette tilfælde er det nødvendigt at begynde at vri fra den trykte side, så feltet er det øverste lag. Nå, nu selve røret. Vi sætter nålen på strimlen i denne vinkel.

sådanne strimler


Og vi begynder at vikle hele strimlen på en strikkepind, indtil et lille hjørne tilbage. Vi lægger en dråbe lim på det og skruer det til slutningen.

Vi satte en strikkepinde


Resultatet er sådan et "byggemateriale" til fremtidige mesterværker.

påfør en dråbe lim


Jeg siger med det samme - du får brug for en masse sådanne rør, så det er bedre at gøre det i reserve. For bunden af ​​min vase besluttede jeg at bruge en lille ornament af firkanter. For at gøre dette havde jeg brug for 14 rør. De er lagt vinkelret på hinanden på denne måde.

byggemateriale


Sørg for at notere antallet af rør. Et sted der er tre og et eller andet sted fire. Guider er samlet, nu laver vi et arbejdsrør. For at gøre dette, indsæt to rør i hinanden, fastgjort med lim, og bøj i halvdelen.

stak vinkelret


Vi starter det først under de rør, der er nedenfor.

sæt to rør


Derefter krydser vi arbejdsrørene og griber fat i en anden del af føringerne.

Vi starter det først under disse rør


På denne måde flettet vi hele basen i en cirkel.

kryds arbejdsrør


Når du væver den næste cirkel, skal du dele guiderne i par og skiftevis flette dem med arbejdsrør.

vi fletter hele basen


I løbet af vævning bør arbejdsrørene forlænges, som vi gjorde før. Du skal flette basen, indtil du får en cirkel svarende til basen på påskekagen.

fletning af dem med arbejdsrør


Når den ønskede størrelse er nået, hæver vi et rør fra hvert par og fastgør dem.

lig med basen på påskekagen


Vi fortsætter med at flette de resterende stråler, indtil bunden af ​​kurven når de mål, du har brug for.

hæv det ene rør


Det næste trin er at begynde at væve siderne. Jeg besluttede at starte indefra. Al væveteknikken er den samme, kun vi fletning af føringerne, der står lodret.

fortsæt med at flette

som står lodret


Den samme side vævning og fra de ekstreme rør.

stå oprejst


Vi skjuler alle de resterende ender i vævningen og skærer især lange rester af og fastgør med lim (helst i bunden).
Selve vasen er klar. Lad os nu begynde at oprette plader, hvor fremtidige farvede æg vil vise sig. Til dette kom lim, rør og en rullepinde til nytte.

side vævning


Vi ruller rørene godt med en kuglepen, så de bliver flade og bløde, da de i fremtiden skal drejes. Hvis det ikke rulles nok, bryder de simpelthen.

bliver nødt til at dreje


Til en kop havde jeg brug for to rør. Det er bedre at opbygge dem op til rullende processen. Det færdige dobbeltrør skal smøres korrekt med lim og sno det ind i en sådan cirkel.

bliver nødt til at dreje


Når limen begynder at gribe lidt, skal bunden af ​​koppen presses lidt ud.

sådan en cirkel


Antallet af kopper afhænger kun af, hvor mange dekorerede æg, du planlægger at lægge ved siden af ​​påskekagen. Her er en sådan påskevase, jeg fik.

Påske vase

Påske vase


Ideelt kan det males for enhver smag, men jeg besluttede at lade det være i naturlige lyse farver. For det første mindede den mig om et rede med noget, og for det andet vil de æg, der er malet af mig, se meget lysere ud mod en lys baggrund!
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner