DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Strikket legetøj" Egern "
Strikket legetøj vinder popularitet hos både børn og voksne. Legetøj lavet af garn er ikke kun smukt, men også meget blødt. Disse legetøj er lette og behagelige at holde i dine hænder. Hvis du ser på sortimentet med butikker med legetøj, kan du se, at der ikke er meget mange egern, eller at der måske ikke er nogen overhovedet. Sælger for det meste hundelegetøj, bjørne, kaniner. Et egern kan hækles uden for meget besvær.
Dette kræver følgende materialer:
 • Orange garn.
 • Hvidt garn.
 • Grå garn.
 • Lyserødt garn.
 • Sort garn.
 • Hook.
 • Hvid bomuldsuld.
 • Øjne.
 • Limpistol.
 • Syntetisk winterizer.
 • Nålen.


Vi begynder at strikke fra hovedet. I dette tilfælde strikker vi hovedet og kroppen af ​​egernet sammen. På krogen samler vi løkker og afrunder dem til en ringlet. Vi begynder at binde ringen i en cirkel med en krog. Efter 11 tilsluttede rækker begynder vi at indsnævre rækkerne for at få hovedets form. Når hovedet er klar, fortsætter vi gradvist med at strikke kroppen. For at gøre dette begynder vi at udvide produktet, det vil sige, vi begynder at tilføje sløjfer. Vi strikker rækkerne på denne måde og tilføjer løkkerne, så der som et resultat dannes en langstrakt kuffert til egernet. Bagagerummet er bredere under end ovenfor. Vi fylder det færdige krop med en syntetisk vinterisator og syr den op.

Strikket legetøj egern

Strikket legetøj egern

Strikket legetøj egern


Egernens ører er i form af en trekant. Du skal strikke ørerne fra bunden og gradvist reducere løkker, hvilket giver produktet en trekantform. Ovenfor skærer vi ikke tråden helt. Lim hvid bomuld på ørerne.

Strikket legetøj egern


Til underbenene skal du hækle 4 dele. To af dem er aflange, og de andre to er runde. Poter er også fyldt med polstring polyester.
Overbenene strikkes også i en aflang form, men dobbelt så lange som de nederste. Fodens længde er ca. 8 cm. Benene er fyldt med polstring polyester.

Strikket legetøj egern

Strikket legetøj egern

Strikket legetøj egern


Halen til et egern strikkes på samme måde som kroppen, men den er mindre i størrelse, det vil sige, den er skrevet i halvt mindre løkker. For at halen kan skille sig ud strikker vi den af ​​lyserødt garn. Vi begynder at strikke halen fra spidsen, som vi laver i lyserøde, og vi strikker resten med lyserødt garn. Halen er også fyldt med polstret polyester, syet.

Strikket legetøj egern

Strikket legetøj egern


Vi begynder at samle egernet. Lim halen, benene, ørerne på kroppen som vist på billedet.

Strikket legetøj egern

Strikket legetøj egern

Strikket legetøj egern


Fra sort garn laver vi næsen og munden på egernet, limer vi dem med en limpistol. Lim øjnene.

Strikket legetøj egern


Nu skal jeg til at knytte en svamp til egernet. Det passer ind fra bunden, det vil sige, først laver vi en cirkel og gradvist reducerer løkkerne for at gøre benets svamp. Derefter satte vi i gråt garn og strikede en hat til en svamp. Hvis det er upraktisk at strikke en hel svamp, kan benet og hatten strikkes separat og derefter limes. Vi fylder svampen med en syntetisk vinterisator ovenfra og hækles derefter til slutningen.

Strikket legetøj egern


Vi limer svampen med limpistol på benets egern. Egern er klar! Du kan spille det eller give nogen denne sjælske håndlavede artikel.

Strikket legetøj egern

Strikket legetøj egern
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner