DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
I enhver familie er der en taske eller kasse, hvor vanter og sokker, der har mistet deres par, opbevares. Dette sjove håndværk gør det muligt ikke kun at sy et nyt yndlings-favorit-legetøj med dit barn, men også at fjerne dine bestande. Faktisk kan en abe sys af forskellige sokker, og det vil gøre den endnu lysere og mere interessant. Jeg vil vise en mesterklasse om nye råvarer.

Vi har brug for:
• to sokker. Jeg købte specielt frotté inde i dette produkt til strømperindustrien;
• saks;
• gevind, nål;
• syntetisk vinterisator eller andet fyldstof;
• tykt reb 0,5 m;
• rødt garn 10 cm;
• lineal, kridt.

strømpeprodukter


Arbejdsordre.
1. Vi skitserer snitlinier på sokkerne. En af dem er kroppen, hovedet og benene. Vi skærer den i to på langs fra den elastiske til hælen.

cut


2. Sæt anden tå sidelæns og først markér og klip tåen. Han vil blive en abe ansigt. Derefter tegner vi og skærer en lang tynd hale langs hele tåen. Den resterende skaft fra elastikken til hælen skæres i længderetningen, og vi får to emner til hænderne. To ører skæres fra den resterende fod fra tå til hæl.

skære to ører ud


3. Nu er det nødvendigt at sy alle detaljerne, så vores abe er frotté, det vil sige på forsiden. Når du syr dine ben, skal du lade din røv ligge. Gennem dette hul vender du produktet. Når du sy pader og hale, skal du lade bagenden af ​​tandkødet, og mens du syr ørerne langs toppen og siden, må du ikke sy bunden.
4. Vis detaljer. På dette trin af arbejdet er den vanskeligste operation eversion af en tynd hale. Vær ikke bange for, at aben bliver lille. Strikstøjet er strakt, og efter fyldning inde i fyldstoffet vil vores abe blive til en orangutang.

fyldning inde i fyldstoffet


5. Vi fylder indersiden af ​​delene med fyldstof. Til halen kan du bruge et almindeligt reb eller en tyk garn. Vi stikker den på en stor stift, og passerer gennem halen, sæt den ind, som før vi indsatte elastikken i underbukserne.

indsat tyggegummi i underbukserne


6. Sy alle huller, og sy mundingen og sæt den fast inden i sokkens kant. Det er bedre at bemærke det på to punkter: over og under, og derefter allerede pålægge en blind søm. Det er lettere at opretholde symmetri. Hvis proportioner ikke er meget opnåede, skal du ikke bekymre dig. Vi syr en abe med dens "vendinger" og ikke en Barbie-dukke.

vi syr en abe


7. Spænd ørerne på plads, når du har trukket dem lidt i den åbne kant.

Fastgør ørerne på plads


8. Sy hænder, styret af placeringen af ​​næsen og i samme afstand fra ørerne. Fastgør halen.

Fastgør halen


9. Lav øjnene. Til dette syr vi to sorte knapper. Munden var lavet af rødt uldgarn, pænt fejet med en tråd i tone. Så at vores skønhed endelig får et "menneskeligt" look, vil vi binde en bue fra et satinbånd til hendes hals.

sok abe


Dette charmerende håndværk blev opfundet i firserne af det sidste århundrede i USA. På det tidspunkt blev landet revet af en økonomisk krise. Nogle gange var det umuligt for forældre at købe deres børn ikke kun legetøj, men endda den nødvendige mad. Og så opfandt kærlige mødre og bedstemødre denne abe ved at sy den fra gamle darnede sokker. For nylig dukkede legetøjet op i Rusland. Enten blev det et tegn på en recession i økonomien, eller det er Anti-Crisis Monkey. Så alt går fint!

sok abe
Kommentarer (2)
 1. Agent 007.
  #1 Agent 007. gæster 28. juni 2015 10:55
  2
  Wow så smuk, men det vigtigste er let! smil
 2. Alena
  #2 Alena gæster 7. august 2017 10:47
  0
  Du har en meget sød abe. Det viser sig, at sådan et vidunderligt legetøj kan fremstilles uafhængigt og uden særlige materialepriser! Bare en klasse!

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner