DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Blød ramme
Når man læser mesterkurser, er man nødt til at tackle et sådant problem som manglen på det nødvendige materiale. Men håndværk betyder kreativitet, så gør også dit formfremstille legeringer fra hvad der er ved at erstatte dyre materialer. I denne mesterklasse vil jeg fortælle dig, hvordan man laver en blød ramme af improviserede materialer. Hvis du har det rette pap eller scrapbogspapir, skal du naturligvis bruge dem i dit arbejde. Jeg fandt: et unødvendigt hårdt omslag fra en bog, et stykke tapet, resterne af en syntetisk winterizer, resterne af bomuldsstof, PVA-lim og et øjeblik. Vi har også brug for saks, ideelt set en klerisk kniv, hvis ikke, vil vi skære som sædvanligt, en lineal og alt det, du gerne vil dekorere rammen.

materialer


Vi klargør vores pap, det vil sige, frigør dækslerne fra alle unødvendige lag. Størrelse kan være hvilken som helst. Det vigtigste er at skære det rigtige indre vindue. Vi gør det på en af ​​papene. Den nemmeste måde er at vedhæfte og cirkle billedet i midten. Derefter tilføjes 5 mm inde i rammen og skær et hul. Vi kaster ikke den udskårne del ud, den vil tjene os som et ben.

skåret ud

skåret ud

blød fotoramme


Den anden pap og det fremtidige ben skal limes med vores papir eller tapet ved hjælp af PVA-lim. På den ene side skal væggen limes med en overlapning, så vores ydre sider ser pæn ud.

blød fotoramme

blød fotoramme


Mens vores bagvæg tørrer, går vi videre til designet på forsiden. For at gøre dette, lim på rammestykkerne af polstring polyester, lad dem tørre. Prøv på rammen på stoffet og klip den ønskede størrelse. Vi lægger rammesyntetisk vinterisator ned på stoffet, pakker kanterne og trækker lim langs omkredsen. Hjørner skal limes specielt omhyggeligt, så de ikke børster på forsiden.

blød fotoramme


Lav derefter et X-formet snit i midten og lim hjørnerne pænt tilbage.

blød fotoramme

blød fotoramme

blød fotoramme


Vores ramme er næsten klar, det gjenstår at feste benet bagpå. Det er bedre at gøre dette med hurtigtørrende lim. Når det tørrer forbinder vi de to halvdele sammen og limer alle sider undtagen den øverste side. Gennem dette hul vil vi indsætte et fotografi i det.

blød fotoramme

blød fotoramme


Du kan dekorere rammen med bånd, perler eller buer efter eget skøn.
Gå tilbage
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner