DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »CD-kasse
Har du gamle, unødvendige cd'er der ligger rundt i dit hus og vil smide dem væk? Tag dig tid med dette, kan du lave en kasse ud af dem, der vil vare dig i mange år.
For at fremstille kisten har vi brug for:
- 4 CD-diske.
- Pap.
- En blyant.
- Lineal.
- Lim.
- Saks.
- Stoffet.
- En nål.
- Tråde i stoffets farve.
- Husholdningssvamp lavet af skumgummi (svamp til opvask).

Tag stoffet, læg det med forsiden ned på bordet, læg en disk ovenpå og klip en cirkel ud under hensyntagen til kvoter på 1,5-2 centimeter. På godtgørelsen foretager vi nedskæringer.

CD-boks


Vi påfører lim på kvoten og bøjer det, så materialet klæber fast på disken. Så gør det med alle drev. Det betyder ikke noget, hvilken side du lægger disken på stoffet, den er stadig ikke synlig da.

CD-boks


Vi folder de to diske sammen, så materialet er ude. Diskene kan limes sammen, men kan sys. Jeg brugte den anden metode.

CD-boks


Dette vil være kassedækslet. Læg det til side for nu. Nu har vi brug for pap. Klip en strimmel med den ønskede højde af den. Dette vil være kassens væg. Hvad der er højden, er op til dig. Jeg lavede en højde på 8 centimeter plus 1,5 centimeter tilføjet for at forbinde til bunden.

CD-boks


Ja, da jeg ikke havde længden på pap, var jeg nødt til at tilføje den. Langs kvitteringslinjen, tryk let på papen, træk med saks og klip kvoten, så vi får trekanter. Bøj dem.

CD-boks


Tag en klud og klip en strimmel af den. Bredden på strimlen skal være dobbelt så stor som bredden på kartonemnet (jeg har en arbejdsemnehøjde på 8 centimeter, så bredden af ​​strimmelen kom ud til mig 16 centimeter), kun der tages ikke hensyn til kvoten, og længden er nøjagtigt langs emnet.

CD-boks


Nu lægger vi lim på stoffet og limer det på pap. Som et resultat skal du have stoffet limet på begge sider af kartonemnet, undtagen for bestanden.

CD-boks


Nu limer vi emnerne på emnet, smør kvoten med lim og limer på en disk. For pålidelighed kan alle samlinger blinkes med en nål og tråd. Nu er væggene ikke glatte, men dette er løst. For at gøre dette, lagde jeg en flaske vand inde i kisten og lod den stå der, indtil limet helt tørrer.

CD-boks


Vi sætter den anden disk ind i kassen, så stoffet på det er udad, så vi lukker kvoten fra papemnet.

CD-boks


Nu er det tid til at lave dekoration. For at gøre dette skal du tage en farvet skumsvamp og skære ud 7 kronblade til blomsten derfra. Kantene på kronbladene kan skæres let med en saks, så blomsten vil se smukkere ud.

CD-boks


Lim kronbladene på dækslet.

CD-boks


Tag nu en svamp i en anden farve, jeg tog en rød. Klip et lille rektangel fra det, og skær et rand fra det uden at klippe det til kanten. Vend det i et rør og lim det i midten af ​​blomsten., Fringe op.

CD-boks


Fra den grønne svamp skærer vi små blade ud og sætter dem mellem blomsterblade.

CD-boks

CD-boks


Kassen er klar, hvis det ønskes, kan den pyntes med perler. Inde i kan du opbevare forskellige små ting eller lægge inde en gave og brug det som en pakke.

CD-boks

CD-boks


Farvel.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner