DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
En sådan hårnåle vil vare lang tid og skabe glæde. Fordi dette materiale ikke er bange for vand, falmer ikke og ikke krøller.

Peony fra foamiran


Til arbejde har vi brug for:
- ruskind i tre farver - lyserød, lidt lilla og grøn.
- saks.
- hårklip.
- limpistol.
- et stykke folie.
Vi vil forberede skabeloner til vores pæon. For en blomst har du brug for 20 stykker små kronblade, 15 stykker mellemstore kronblade og 9 stykker af de største. To udskårne blade og 1 blomsterstykke. Selv for midten af ​​pionen har du brug for en cirkel med en diameter på 5 cm og en strimmel til kondensatorer.

Klip alle detaljer ud


Vi skærer alle detaljer ud i henhold til mønstre. Skær de mellemstore og store kronblade til pæon ud af lyserødt materiale samt en cirkel til midten af ​​blomsten. Fra det lilla lærred skar vi små kronblade ud. Og bladene og bagsiden vil være grøn. Vi fremstiller kondensatorer fra brunt stof.

Vi vil forberede skabeloner


Vi tager grønne emner og holder dem i vores hænder et stykke tid, hvilket giver dem mulighed for at varme sig selv og give dem den nødvendige form, fordi denne type ruskind kun er genstand for varme. Vi bøjer bladene langs længden i en trekkspil og begynder at vri med hænderne og klemme emnet mellem håndfladerne. Når man gnider hænder frigøres varme, og materialet begynder at huske en ny form.

blank


Lad os nu sprede bladene lidt, og den afkølede ruskind vil gentage de oprettede linjer med bøjninger.

ret bladene


Drej på samme måde kanterne på de store kronblade med fingrene.

drej med fingrene

drej med fingrene


Vi laver også bøjninger på mellemstore og små kronblade. Giv dem formen af ​​naturlige blomster.

At give dem form

At give dem form


Så alle kronblade er klar.

alle kronblade


Vi fortsætter med at fremstille midten af ​​pionen. Tag folien, og drej ind i en kugle. Derefter presser vi emnet til bordet for at få en halvkugle. I diameter skal den nå 2,5 cm og en højde på 1,5 cm. Dette vil være basen for den fremtidige blomster.

pasta


Vi limer denne midt med den kogte lyserøde cirkel.

pasta


Nu har vi brug for kondensatorer, og vi bruger en brun strimmel, 8,5 cm lang og 2,5 cm bred. På den foretager vi hyppige snit langs længden, hvor 0,5 cm til kanten af ​​emnet er intakt. Derefter foldes vi denne del på hovedet og drejer den i et rør, varm den i vores håndflader, som andre arbejdsemner. Vi glatter strimlen og får interessante kondensatorer.

Kom godt i gang


Vi begynder at samle pionen. Til midten - basen langs underkanten fastgør vi kondensatorerne med en limpistol.

Vi begynder at samle pionen


Oven på stamenserne fikserer vi den første række små lilla kronblade. Vi fastgør dem til bunden af ​​basen og placerer delene side om side til hinanden.

Vi begynder at samle pionen


I den anden række fikserer vi de resterende små kronblade, svimlende.

Vi begynder at samle pionen


Vi begynder at lime de mellemstore lyserøde kronblade. Vi fikser den første række uden at overlappe hinanden. Det vigtigste er at holde sig til det samme sted langs kanten af ​​basen.

Vi begynder at samle pionen


I den anden række lægger vi kronbladene oven på hinanden og limer et mønster i tavlen.

Vi begynder at samle pionen


Der var store lyserøde kronblade. Vi fikserer dem på en omvendt basis. Det viser sig, at blomsten ligger med forsiden nedad. Lim de første 3 kronblade til midten af ​​basen tæt på hinanden og luk bunden af ​​blomsten.

Vi begynder at samle pionen


Vi fastgør resten af ​​kronbladene til hinanden i et tavlemønster. Blomsten er klar.

pæon


På undersiden af ​​blomsten fikserer vi de grønne blade. Den ene er rettet i den ene retning, den anden ark i den anden.

pæon


Lim det grønne underlag på, når du dækker bunden af ​​bladene og stedet fra fastgørelse til blomsten. Vi fastgør hårklemmen på den vedhæftede del.

pæon


Vores udsmykning er klar. Held og lykke til alle.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner