DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Armbånd lavet af krystaller og perler
Hvorfor er kvinder så ivrige efter at dekorere deres hænder? Sandsynligvis fordi håndleddet altid er lethed og nåde. Og det er altid forbundet med den kvindelige krops skønhed og seksualitet. Derfor er den bedste halvdel af menneskeheden, så ivrig efter at klæde deres hænder med alle slags smykker. Armbåndet, der er lavet af krystaller og perler, er den bedste måde at genopfylde dit lager af eksklusive varer. Det vil være et værdigt højdepunkt i din samling.

Til armbåndet har du brug for:
- små sølvperler;
- store turkise perler;
- kunstige blå krystaller;
- fiskerilinje
- kæde;
- fastgørelse
- lås.

For et armbånd du har brug for


Openwork armbånd lavet af perler og krystaller strikkes ved hjælp af ”mosaik” teknikken, rund, fra bund til top.
Den første række. Dial skiftevis på fiskeriet: en stor turkisperle, en sølv, en krystal, igen sølv. Gentag sættet yderligere tre gange. Som et resultat skulle fire store turkise perler, fire blå krystaller og otte små sølvperler være på fiskeriet.

Ring skiftevis på en fiskerilinje


Luk den første række, der er ringet ind i ringen. Før kanylen ind i den første turkise perle.

lås i en ring


Den anden række. For at oprette den anden række på en fiskerilinje skal du skrive: sølv, en krystal, sølvperle, turkis, sølv igen, en krystal, lille sølv.

Sådan opretter du en anden række


Før nålen gennem den anden turkise perle i den forrige række.

Spring sprøjten over


Vi gentager sættet igen: en lille sølv, en krystal, en lille sølv, en stor turkis, en lille sølv, en krystal, en lille sølv. Tråd nålen gennem den tredje store turkisperle i den første række.

Gentag sættet igen


Vi afslutter den anden række. Vi samler på fiskeriet: en lille sølvperle, en krystal, en lille sølvperle, en stor turkis, igen lille sølv, en krystal, en lille sølv. Før nålen gennem den fjerde store turkise perle i den første række.

Afslut den anden række


Alle efterfølgende rækker udføres på lignende måde. Basisbåndene er store turkise perler. Gennem dem forekommer vævning af openwork.

efterfølgende rækker for at udføre lignende

efterfølgende rækker for at udføre lignende

efterfølgende rækker for at udføre lignende

efterfølgende rækker for at udføre lignende


Stringperler strækkes fiskeriet med jævne mellemrum, så produktet ser mere harmonisk ud. Openwork-turnering for at udføre den krævede længde. Når arbejdet er slut, skal du fiske fiskelinjen ved at trække nålen skiftevis i store perler.

fastlæg fiskelinjen

fastlæg fiskelinjen


Armbåndets design. For at give produktet et færdigt look skal du plante en vævet openwork-turnering på basen. Dette kan være en fletning eller bånd, valgt efter farve og tekstur. Læderledningen ser godt ud. I dette tilfælde vil det være en sølvmetalkæde.

Armbånd dekoration


Før kæden gennem det indvendige hulrum i den åbne perlerede ledning. Enderne af produktet og kæden skal placeres asymmetrisk. Juster enderne på produktet og kæden, og sørg for omhyggeligt.

Armbånd dekoration


På en kæde for at etablere et fastgørelsesorgan. Dens ender kan dekoreres med dekorative elementer.

Armbånd dekoration


Armbåndet er klar. Dette tilbehør fungerer som et fremragende supplement til dit billede, både i hverdagen og i højtidelige øjeblikke.

Crystal og perle armbånd

Crystal og perle armbånd

Crystal og perle armbånd

Crystal og perle armbånd

Crystal og perle armbånd
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner