DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Herrekort i form af en skjorte
Altid rart at gøre gaver venner, familie, venner, og det betyder ikke noget, hvad anledningen bliver, det kan være en slags højtidelig begivenhed, såsom en fødselsdag, jubilæum, eller måske bare en taknemmelighed, for eksempel til den faglige dag for en lærer, medicinsk arbejdstager eller bare for at takke nogen for den angivne service. Årsagen er generelt ikke vigtig, og vigtigst af alt skal der være et lykønskningskort, hvor du kan skrive både lykønskningsdigt og enkle takknemlige ord. I dag værdsættes unikke, originalitet og håndarbejde meget. Derfor vil det være ret interessant at mestre denne mesterklasse og lære at lave et interessant og vigtigst af alt et usædvanligt-formet postkort i form af en skjorte til lykønskning med en mand. Et sådant usædvanligt postkort kan for eksempel overraske mænd som en chef, instruktør, manager, lærer, læge, lærer. Det vil se solidt ud og på samme tid meget mindeværdigt, da det er håndlavet, og det er nu værdifulde gaver.
For at lave et postkort har vi brug for:
• Kraftpapir 15 * 30 cm i størrelse;
• Papir til scrapbog af grønbrune toner i form af forskellige mandlige mønstre, tag tre ark på 15 * 15 cm;
• Billedet er rundt i timer;
• Skæring af en beige fjer;
• Ruskindbrun ledning;
• Nøglen er bronze metal;
• Sort ærbånd;
• Frimærke "Happy Holiday" og sort blæk;
• Halvperler perlebrun;
• Vandfarvepapir;
• Bremsehulstansning;
• Dobbeltsidet bånd;
• Træknap;
• Lineal, blyant, saks;
• Lettere, limpistol.

Til fremstilling af kort har vi brug for

Til fremstilling af kort har vi brug for


Kraft pap er ganske tæt, så det er meget velegnet til bunden af ​​postkortet. Et ark med lige den rigtige form 15 * 30 cm, vi deler det i halvdelen langs den store side og fold det.

Kraft pap er temmelig tyk

Kraft pap er temmelig tyk


Vi får bunden 15 * 15 cm lukket. Vi sætter bøjelinjen op, tager linealen og måler 3 cm fra toppen på begge sider, sætter mærker.

Vi får grundlaget i en lukket form

Vi får grundlaget i en lukket form


Fra siderne og mod midten måler vi 5 cm hver. Vi laver snit på toppen af ​​postkortet, indtil bunden berører vi.

Bøj til midten

Bøj til midten


Vi bøjer begge snit til midten for at lave en krave. På bagsiden skal du tegne de nødvendige linjer til udskæringen med en enkel blyant og afskære bagsiden af ​​basen.

Udvid

Udvid


Vi udfolder os og får netop sådan en base fra Kraft pap. Tag straks vandfarvepapiret og klip et rektangel ud af det indvendigt på kortet.

Akvarel rektangel

Akvarel rektangel


Et akvarelrektangel på 11,8 * 14,8 cm, lim det med en strimmel tape inde i kortet.

skær to forskellige rektangler

Fra scrapbogspapir


Skær to forskellige rektangler ud, også 11,8 * 14,8 cm.

skær to forskellige rektangler

Fra beskæring af bagsiden af ​​kæden


Fra beskæringen af ​​bagsiden af ​​basen forblev Kraft pap, vi skar ud to små rektangler til lommer. Fra den tredje farvning af scrapbogspapiret skærer vi også ud to rektangler og et papirbind. Lim billedet på det ene rektangel. Med et stempel laver vi en lykønskningsinskription på et hvidt ark og klipper det ud.

Fra beskæring af bagsiden af ​​kæden

Klip et stykke ledning af


Klip et stykke af ledningen af, passér nøglen, sæt ledningen på emnet og lim lommen ovenpå. På den anden side stikker vi også en lomme, i midten er der et slips øverst, og i bunden er der et rundt billede af et ur og en indskrift på det. Klip af og to firranger til kraven. Vi blinker alle lommer, slips, billeder, krave og inskription på maskinen.

Klip et stykke ledning af

skær to stykker til lommens bredde


Nu limer vi fjeret nedenunder, og fra repbåndet skærer vi to segmenter til lommens bredde, vi brænder kanterne og limer dem på lommerne. Vi limer selv rektanglerne på basen og syr hver enkelt.Inde i kortet, på vandfarvepapir, limer vi strimler af papir, blonder, som vi stanser fra resterne af scrapbogspapir.

skær to stykker til lommens bredde

Herrekort i form af en skjorte


Lim knappen og perlerne, færdig! Tak for jeres opmærksomhed!

Herrekort i form af en skjorte

Herrekort i form af en skjorte
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner