DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Original indretning til havstenstenfliser
For at komplementere dit interiør med et originalt element er det ikke nødvendigt at bruge store penge. DIY lavet dekoration fra småsten koster blotte øre og giver uforglemmelige minutter med glæde af den kreative proces. Til arbejde har du brug for små flade hav (eller flod) småsten.

småsten


Lim af typen Moment Moment.

lim


Stenpolish (eller en lille grunning) og lille pincet. Steder til dekorer skal overvejes, når man markerer fliser. Væggen i hullerne, der er tilbage efter at have lagt fliserne, skal du rette fliselimet eller gipsmørtlen på og grundes.

indretning af småsten fliser


Først limes grove sten. Stensten i form er valgt, så deres kontaktkanter sidder tæt sammen mod hinanden.

indretning af småsten fliser


Når du arbejder med Moment-lim, skal du huske, at der påføres et lag lim både på væggen og på overfladen af ​​småsten.

stikning

påfør lim


Når de store småsten er indsat, fyldes hullerne mellem dem med små små og mellemstore størrelser. Brugen af ​​små småsten vil blive meget lettere ved brug af små pincet.

indretning af småsten fliser


Og nu er indretningen helt klar! Nu er det "sidste berøring" at overtrække stenens overflade med lak til sten eller (en mere økonomisk mulighed) med en grunning. En sådan belægning lukker porerne på småsten, gør deres overflade glat og viser farve.

indretning af småsten fliser
Kommentarer (1)
  1. Lalika
    #1 Lalika gæster 8. august 2017 10:56
    0
    Det ser meget interessant ud, men det ser ud til, at hvis du dekorerer væggen i rum med høj luftfugtighed (f.eks. På badeværelset), vil kondens ophobes i mellemrummet mellem småsten og skimmel vil slå sig meget snart.

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner