DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Nåletaske" Silhouette "
God eftermiddag Det glæder mig, når jeg ser smukke og originale nålesenge. Hvis du også kan lide en række nålesenge, så byder jeg dig velkommen. I dag vil vi lave en silhuet nåleseng sammen.
Til dette har vi brug for:
- Papir.
- En blyant.
- Sintepon.
- Saks.
- Stoffet.
- Træstokke til grill.
- En nål.
- Tråde i stoffets farve.
- 1 kop yoghurt.
- Plasticine.
- Dekorative dekorationer.
- Skumgummi.

Først laver vi et papirmønster af vores silhuet.

mønster af vores silhuet


Så tager vi stoffet, foldes det i halvdelen med forsiden indad. Vi lægger mønsteret på materialet, fastgør det med nåle (så mønsteret ikke bevæger sig) og skærer det ud efter mønsteret under hensyntagen til kvoter for sømmene.

skåret efter mønster


Vi fjerner mønsteret og sy emnerne, mens bundsting endnu ikke er nødvendigt. Vi vender vores produkt med ansigtet ud.

sting emner


Den resulterende silhuet er fyldt med en syntetisk vinterisator. Indsæt staven indeni, og sy. Om nødvendigt kan den ene ende af pinden spredes med lim.

vi propper en syntetisk vintergenerator


Nu skal du lave en nederdel. Til dette tog jeg et hvidt stof med en mønstret kant. Jeg skar tre strimler 5 centimeter brede, 12 centimeter lange. Først syr vi bunden af ​​strimlen og glemmer ikke at lave folder. Så syr vi den anden strimmel ovenfor og gør det samme med den tredje. Som et resultat får vi et tre-niveau nederdel.

lav en nederdel


Tag nu et glas yoghurt og still et standplads for en nåleseng ud af den. For at gøre dette skal du blot afskære overskydende højde fra glasset.

tag et glas


Vi limer stativet med en klud. Læg plastik inde i glasset. Samtidig skal det presses til bunden af ​​glasset, så leret holder fast.

Lim stativet med en klud


Tag et tykt skum og skær det ud, der passer til vores stativ, kun 0,5 centimeter større. Vi dækker skummet med en klud og sætter det ind i stativet. Her har vi en sådan Ottoman.

Tag tykt skum


Midt i osmannet, stick vores stav med nålestangen. Det er nødvendigt at klæbe ind, så pinden går i plasticinen for fiksering.

Nålekassesilhouette


Fra stoffet under stativets farve laver vi et bælte til nederdelen. Klip en strimmel på 3 centimeter bred, 12 centimeter lang. Fold strimlen med forsiden halvt i bredden, sy, drej. Vi binder en mannequin i taljen, laver en bue bagpå. Vi dekorerer nålestangen med dekorative detaljer. Jeg lavede perler og stak en blomst på et nederdel. Om ønsket kan du dekorere stativet. Vores nålestang er klar.

Nålekassesilhouette


Jeg ønsker dig succes med dit arbejde.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner