DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Et armbånd baseret på en fletning i tyrkisk teknik
Tendenser ændrer sig meget hurtigt. Favorit kostume går hurtigere ud af mode, end du har tid til at hente dyre smykker til det. Det er godt, at smykker kan bæres med enhver garderobe. I øvrigt er dette et fantastisk felt for kreativitet. Armbåndet baseret på selen er let at udføre. Du vil forstå dette fra de første trin. Det er nødvendigt at bestemme farve og størrelse. Dekoration kan laves i en tråd. Få et tyndt, elegant armbånd. Du kan væve en tråd, der er mere autentisk. For eksempel at vikle dit håndled med tre tråde. Et originalt bredt armbånd frigives.
For at oprette et armbånd - en turnering skal du bruge:
- sølvperler;
- bugler sølvblå;
- fastgørelse
- kaprontråde eller "iris" med hvid farve;
- en tynd nål til perler;
- en krog tilpasset trådens tykkelse;
- lineal;
- saks;
- tang (for at fjerne perler eller glasperler i tilfælde af forkert sæt på en tråd).
For at væve en turnering er det nødvendigt at beregne antallet af perler pr. Dette kan gøres ved hjælp af linealen.

At oprette et armbånd


Saml skiftevis tre perler og en bugle ved hjælp af en nål på tråden. På samme tid må du ikke rive tråden fra huden - dette er vigtigt. Produktets længde beregnes ud fra forholdet 1 cm vævet slæb - 5 cm opsamlede perler og glasperler. Det vil sige, at for et produkt på 15 cm skal du ringe til 75 cm tråd. For et produkt på 50 cm er det nødvendigt at samle 250 cm af en streng glasperler og perler.

ringe skiftevis

ringe skiftevis


Slynge i trådens frie ende.

ringe skiftevis

udføre en løkke


Flyt tre perler og en bugle til den opnåede sløjfe. Grib tråden bag glasperlerne, og stræk den ind i en løkke, dann en slags løkke af glasperler og perler.

en slags øje

en slags øje


Udfør også den anden kæde.

anden sløjfe

anden sløjfe


Løkker strammes godt. Udfør to løfteslynger.

Trådkrog


Træk krogen ind i den første løkke. Spænd perlerne og buglerne, tag tråden bag buglerne. Dann en ny løkke. Gentag modtagelsen med den anden løkke.

Dann en ny løkke

Dann en ny løkke


Tilsvarende henrettes alle andre sløjfer. Det er som sagt nødvendigt at rotere produktet rundt om sin akse og periodisk stramme sløjferne. Turneringen strikkes i den ønskede længde (inklusive fastgørelseselement).

strik alle løkker skiftevis

strik alle løkker skiftevis


Når arbejdet er slut, strikkes alle løkker rundt om hinanden (stræk tråden gennem den første sløjfe og derefter gennem den anden), og fast tråden ved at træde den til den sidste.

Sele armbånd

Sele armbånd


Sæt en fastgørelse fast i endene af tråden og skjul forsigtigt de resterende tråde i produktet.

Sele armbånd

Sele armbånd


Evaluer resultatet af arbejdet. Du ønsker måske at væve en kontrastversion efter at have forbedret den første. Eller suppler produktet med halskæder og øreringe.

Sele armbånd

Sele armbånd


Du kan lave en turnering længere end 50 cm. Derefter kan den bruges både som en original dekoration på halsen og som et storslået bælte til en lille kjole eller dragt.

Sele armbånd

Sele armbånd


I sidste ende, uanset hvilken mulighed du vælger, vil et produkt fremstillet af dig personligt være unikt og sofistikeret. Det vil komplementere din garderobe på en ejendommelig måde og fylde den med æstetik og originalitet. Bær tilbehør med glæde. Beundre dig selv og andre. Husk, at der skal være en masse smykker - som glæde hverdag.

Sele armbånd

Sele armbånd

Sele armbånd
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner