DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Strikket monster Krang fra tegneserien" Teenage Mutant Ninja Turtles "
Manen efter tegnefilmene fra vores børn og børnebørn tillader os ikke at sidde stille og vente på, at legetøjet vises i butikken. Jeg vil gerne glæde barnet så hurtigt som muligt. For at strikke Krang har du brug for garngræs og akryl. Jeg strikede dette monster fra garn 380 m langt pr. 100 g med en nr. 3-krog.

Strikket Monster Krang


Først strikker vi hovedet. Vi starter med en åben sløjfe, hvorpå vi strikker 6 SC, som vi forbinder i en cirkel. Spænd derefter løkken med den frit dinglende hale. Dernæst strik vi cirkler i en spiral, hver gang jævnt øges cirklen med 6 løkker. Således strikkede vi 11 cirkler. Vi strikker yderligere 9 cirkler uden stigning. På 10. cirkel strikkes vi først 28 luftløkker over 28 løkker fra den forrige række. Derefter afslutter vi cirklen som sædvanligt og løber ind i løkken. Vi strik den sidste række uden at øge antallet af løkker. Der er dannet et stort hul, hvor vi strikker tentaklerne, hvor vi lukker hver 4. sløjfe i en cirkel (og 4 løkker på den modsatte række). Det vil sige, tentaklerne strikkes til 8 løkker i en spiral, i slutningen strammes tråden. Vi skulle få 7 tentakler. Strik dem forskellige, fra 11 rækker til 15. Nogle tentakler bøjes specifikt. Det vil sige, et sted strikkes 2 løkker hver tre gange i træk. Og på den modsatte side skal du springe over disse ekstra løkker, så rørens tykkelse forbliver den samme.

Strikket Monster Krang


Sådan ser hovedet indefra.

Strikket Monster Krang


Vi strikker stoffet med tykkere tråde, 100 g pr. 250 m, fordi græsset også er tykt. Vi samler 20 kædesømme og strik “4 rækker med en glat tråd og 2 rækker med græs” 9 gange.

Strikket Monster Krang


For ikke at lave en fejl, kontrollerer vi hovedets diameter og lærredets længde - de skal være ens. Ellers skal du opløse eller binde.

Strikket Monster Krang


Vi syr stoffet langs siden og lægger hovedet der ansigt til ansigt.

Strikket Monster Krang


Vi fastgør det med en hækl eller bare en tråd, da det er mere praktisk. Vi tænder for det.

Strikket Monster Krang


Nu samler vi 18 løkker på en åben løkke og strikker tre rækker. De vil helt dække de købte monsterøjne. Øverst limer vi øjnene til den første række og stram tråden tæt, hvis ende vi skjuler og klipper.

Strikket Monster Krang


Sy på øjnene.

Strikket Monster Krang


Vi strikker en cirkel til bunden. Dets diameter skal falde sammen med kroppens diameter.

Strikket Monster Krang


Vi fylder dukken med sintepon eller holofiber og syr bunden. Strik penne på tre fingre. Vi starter sættet på en åben løkke og strikker 12 løkker. Vi strikker 3 rækker. I den fjerde række udvider vi stoffet til 18 løkker og strikker 2 rækker til. Derefter strikker vi fingre, hver på 6 løkker i en spiral, 3 rækker pr. Finger.

Strikket Monster Krang


At strikke flippers er meget enkel. Vi samler igen 6 løkker på en åben løkke, lukker og strikker yderligere 12 rækker i en spiral, og tilføjer 6 løkker jævnt i hver række. Vi fylder det med syntepon, og krebsdyrtrinnet lukker vi halvdele foldet i to.

Strikket Monster Krang


Nu syr vi finnerne på en sådan måde, at legetøjet står uden stativ. Det vil være nødvendigt at foretage en let stramning til midten og sy benene lidt fra hinanden.

Strikket Monster Krang


Sy håndtagene til kroppen på siderne tættere på hovedet.

Strikket Monster Krang


Monsteret viste sig at være meget venligt og lidt genert. Hans øjne lukker og åbner, og de klapper meget sjove. De kan også sys tættere. Monsteret er meget blødt. Størrelsen var 22 cm i højden og 31 cm i diameter. For zhivinki skal du tilføje et par sting med kontrasterende tråd til enderne af tentaklerne.

Strikket Monster Krang


Er det ikke sød, ikke? Min barnebarn elskede ham meget, selvom helten er negativ.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner