DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Folk, der ikke kan lide at drikke te er ganske sjældne. Sikkert alle ved, at tekande er lavet af ler. Derfor behøver de ikke opvarmes på åben ild, da de er beregnet til at brygge te. Jeg foreslår at lave et smukt omslag til en tekande med dine egne hænder i teknikken for strikning. Med dette tilfælde kan du bare male din kedel eller skjule nogle mangler. Når alt kommer til alt sker det, at på det mest synlige sted er der dannet en slags gener, eller med tiden er mønsteret blevet bagt og ubeskrevet, og selve kedlen tredobler du dig fuldstændigt. En sag til en tekande kan også laves som en gave til en elsket.

Følgende materialer kræves:
  • Garnet er blåt.
  • Garnet er beige.
  • Garnet er rødt.
  • Garnet er grønt.
  • Hook.
  • Strikkepinde.
  • Nålen.
  • Knap.


Vi tager beige garn og strikker 36 løkker på strikkepinner. Vi strikker 6 ved siden af ​​det viskøse. Så skifter vi til beige garn, og vi strikker 3 sømme allerede på den forkerte side, så skifter vi igen til beige garn.

Tekande betræk

Tekande betræk


Vi strikker vekslende strimler af forskelligt garn, indtil der er opnået 5 strimler af beige garn. Afhængig af kedelens størrelse kan strimlerne være enten mindre eller større. Størrelse skal bestemmes af din kedel. Nu skal du efterlade et hul til kedlen. For at gøre dette strik vi 12 løkker og lukker de næste 19 løkker. Vi strikker de resterende 6 masker.

Tekande betræk


I næste række er det nødvendigt at gendanne de manglende løkker, det vil sige, vi strikker 6 løkker, og vi strikker 19 løkker på strikkepinnen og igen strikker vi 12 løkker. Således vendte 36 løkker tilbage til strikkepinnen igen.

Tekande betræk


Vi strikker med den beige garn den samme strimmel som før det dannede hul. Vi strikker den anden halvdel såvel som den første skiftende strimler af beige og blåt garn.

Tekande betræk


Luk løkken. Klæd det tomme på kedlen.

Tekande betræk


Vi trækker en tråd af enhver farve ind i en nål og begynder at sy fra låget. Vi samler toppen af ​​produktet på tråden og stram den til størrelsen på håndtaget fra dækslet.

Tekande betræk


Sy håndtagene øverst, og sy en knap i bunden og lav et knaphul på den anden side. Vi fastgør det.

Tekande betræk


Nu laver vi en rose og blade til hende, vi hækler. Vi hækler en kæde på 8 løkker og afrunder den til en ring.

Tekande betræk


Derefter strikker vi kæden igen og fastgør den, så der dannes et rosenblad. Således strikker vi, indtil du får en tyk roset.

Tekande betræk


Strik 3 blade fra grønt garn med en krog.

Tekande betræk


Sy bladene til rosen. Og vi syr rosen til betræk til tepanden. Tekandeomslag er klar!

Tekande betræk

Tekande betræk
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner