DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Hver dag har flere og flere mennesker en tendens til at lave ting med deres egne hænder. Det er ikke kun praktisk og praktisk, men også stilfuldt. Det er trods alt næppe muligt at finde en lignende ting et eller andet sted. Alt kan læres, der ville være et ønske. Derfor vil jeg tilbyde en mesterklasse til fremstilling af perleøreringe ved hjælp af murstingteknikken. De vil være i perfekt harmoni med en sort eller rød kjole. For piger er dette ideelt, da deres produktion ikke vil tage meget tid.

Nødvendige materialer:
- røde perler nr. 10 - 3 g;
- sorte perler nr. 10 - 6 g;
- fiskelinje 0,2 mm - 4 m;
- øreringe - 2 stk .;
- perle nål;
- saks;
- tang.

Og så, lad os begynde vores mesterklasse.
1. For at du skal føle dig godt tilpas og ikke skade dine hænder fra arbejde, skal du forberede arbejdspladsen ordentligt. Fjern alle overskydende genstande fra bordet. Forbered straks alle de nødvendige materialer.

nødvendige materialer


2. Perleteknikken "Brick Stitch" er faktisk ikke særlig kompliceret. Men for begyndere kan det skabe vanskeligheder. Derfor vil jeg fokusere på korrekt vævning for at fortælle dig mere detaljeret. Først skal du måle 1 m fiskelinje og føre den ind i en nål. Så de indsamlede perler ikke hænger ud, vil vi lave en stopperle. Det er bedst at tage det i en anden farve. I vores tilfælde vil det være hvidt. Vi passerer det flere gange, så det er tæt fastgjort. Nu begynder vi vores vævning. På fiskeriet samler vi et sådant antal perler: 2 sorte, 2 hvide, 4 sorte.

start vores vævning


3. Hold nu den side af fiskeriet, som alle perlerne er på, godt. Nu er vi nødt til at "bygge huse", så perlerne står i en søjle, det vil sige et hul op. Indsæt nålen nedenfra i den anden perle, som vist på billedet.

Indsæt nålen nedenfra


Så passerer vi ind i det tredje, kun ovenfra.

væv til slutningen af ​​rækken


Og så væves til slutningen af ​​rækken. Det viser sig, at vi som sådan skaber en slange i vores bevægelser. I sidste ende skal du få dette resultat.

skulle lykkes


4. Under vævningen af ​​øreringen vil vi både tilføje og reducere mængden af ​​perler. At gøre dette er slet ikke svært. Vi samler 1 sorte og 1 røde perler på nålen. Gennem perlerne nu vil vi ikke passere. Vi er kun interesseret i fiskeriet over dem. De indsamlede perler vises gennem den første åbning af fiskelinjen og indsæt nålen i den anden ringede perle. Det skulle være sådan.

Samlede perler

Samlede perler


I slutningen af ​​rækken, for at tilføje en perle, skal du supplere rækken med forskellige perler to gange. Det vil sige, det viser sig, at vi i den sidste åbning af fiskeriet tilføjer 1 sort og 1 rød perle, men hver for sig.

hver i sin tur


For at reducere perler skal du kun tilføje en perle i åbningen af ​​fiskeriet, både i begyndelsen og i slutningen. Følg nedenstående diagram.

ordning


Basisblomsten er klar. Du skal lave et øje til fastgørelse af shvenza. I midten tilføjes 6 sorte perler og låses i en løkke. Sådan ser hele processen ud.

Blomstermasse

Blomstermasse

Blomstermasse

Blomstermasse

Blomstermasse


Nu er det tilbage for os at lave en frynse for at give blomsten fløjlsagtig. Farveskemaet kan være efter dit skøn. Eventuelle variationer vil se ud. Billedet herunder viser, hvordan man retter randen. I slutningen af ​​hver række skal du lave en ring, hvor du passerer nålen i den første røde perle af 8.

fix frynser


Alt, øreringen er næsten klar. Det bliver ved hjælp af tænger med rund næse til at fastgøre shvenza.Og her er resultatet.

øreringen er næsten klar


Præcis det samme princip, gør den anden ørering. Og du vil få sådan en skønhed her.

Lange øreringe

Lange øreringe


Vær altid uovertruffen og smuk. Bær disse øreringe med glæde.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner