DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Underwater eventyrpapirlampe
Der var engang en simpel nuance af tissuepapir på hylden i en butik, og han drømte om at blive transformeret. Og en gang blev han taget til at dekorere en børnehave. Børn, som du ved, elsker alt lys og magisk, så det blev besluttet, at lommelygten ville blive til et akvarium.

De krævede materialer var de enkleste:
• billig papirskygge
• maling: akvarel og gouache,
• børster i forskellige tykkelser,
• sjovt serviet med fisk,
• PVA-lim (du kan tage en speciel til decoupage),
• saks,
• vand.

Materialer kræves det enkleste


Til at begynde med er vi nødt til at samle vores loft, så det er mere praktisk at male.

vores skygge


Dernæst avler vi på paletten flere nuancer af blåt, cyan, violet og grønt. Generelt alle marine farver.

havfarver


Nu har vi brug for en bred og blød børste, som vi anvender de lyseste nuancer af blåt og blåt. I sådanne lommelygter inde er der metalstyringer, der understøtter dens form. Langs dem tegner vi bølger. Udstrygning skal være fri og bred. Det er mest praktisk at dreje lommelygten rundt om sin akse og påføre maling. Vær ikke bange for at gå ud over konturerne.

skitserede konturer


Papiret er så delikat, at når du tegner de nederste striber, er den øverste del allerede tør. Nu tager vi en tyndere børste og tegner flere bølger i lys farve. Først vil det være blå krøller.

blå krøller


Så violet.

lilla


Og i finalen - kolde greener.

cool grøn


Let uagtsomhed er velkommen. Lad nu loftet tørre og fortsæt med at decoupage. To umalte malinger er adskilt fra trelags serviet. Vi har ikke brug for dem.

fortsæt til decoupage


Nu river vi omhyggeligt de enkelte elementer på billedet: den ujævne kant klæber bedre og smelter sammen med bundbunden.

grundlæggende basis


Anslå omtrent, hvordan du vil fordele fiskene, så det endelige resultat ser harmonisk ud. Dernæst fortyndes PVA-limen ca. 1: 2 og begynder at forsigtigt lime stykker af serviet.

stick serviet stykker


Prøv at gøre dette, så luftbobler ikke samler sig under papiret, og det ikke ruller ned.

Prøv at gøre


Det er bedre at lime fiskene ikke i lige rækker, men som om de faktisk dykker i muntre bølger. Når alle fiskene er i akvariet, kan du tilføje prikken over i'et. Da bølgerne allerede var malet på min serviet, besluttede jeg at tilføje nogle flere bølger med gouache. Hvis du har et ønske, eller du ikke fandt sådanne servietter, kan du selvfølgelig tegne de marine indbyggere selv.

marint liv kan trækkes

marint liv kan trækkes

marint liv kan trækkes


Vi hænger den færdige lampe i rummet og tænder for lyset. Og i rummet begynder ægte magi, og smukke fisk svømmer i det azurblå-turkise hav.

papir lampe eventyr


Generelt er det virkelig sjovt og nemt at dekorere papirlamper. Du kan bruge enklere teknikker. For eksempel en lommelygte malet med forskellige nuancer af grønt og lilla. I oprettelsen blev der anvendt tekstureret papir, hvis struktur vi fremhævede med farve.

papir lampe eventyr

papir lampe eventyr


Fluorescerende figurer, der lyser smukt i mørket, blev limet ovenpå.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner