DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Sød tulipanbuket
Røde tulipaner er forår blomster, der symboliserer ægte kærlighed. At give en håndlavet sammensætning af sådanne blomster er den bedste måde at indrømme det. Til fremstilling har du brug for:
• rød, lys lilla og grøn bølgepapir;
• 9 slik;
• gevind;
• træstænger;
• limpind;
• klæbebånd;
• saks;
• en enkel blyant;
• lineal;
• 20 cm ledning;
• skumrummet 6 cm og 7 cm i diameter;
• dekorativ Dragonfly på en pin.

At lave


På den første fase vil vi lave grundlaget for kompositionen. Vi påfører et skumemne på et ark bølgepapir med lys lilla farve, tegner med en blyant 2 cirkler, som er 1,5 cm større end det, og skær dem med en saks.

lave grundlaget


Smør til gengæld med limblyant på begge sider af emnet, lim papiret og stræk det. Derefter limer vi emnet rundt om en papirstrimmel, der måler 6 * 22 cm.

limpapir


Vi renser en af ​​endene af ledningen fra en fletning på 1 cm. Klip 2 tynde strimler af lys lilla papir af 1 * 25 cm i størrelse.

Vi renser en af ​​endene af ledningen


Vi pakker wiren med strimler af papir, først fra bunden op og derefter i modsat retning, deres ender er fastgjort med lim. Vi laver en løkke med en blyant og fastgør Dragonfly.

fastgør med lim


Vi sætter den rensede ende ind i midten af ​​skumemnet. Grundlaget for kompositionen er klar.

stick ind i midten af ​​skumplasten


I de næste faser vil vi dekorere de øverste og siderne af basen med blomster. Først laver vi 3 store røde tulipaner. Vi vil bruge slik som en pistol og en tandstikker som en pedicel. Vi tager slik, på den ene side, vi udvider candyindpakningen, og på den anden side fastgør vi dens ende til basen med tape. Vi strækker sliket på en tandstikker og sætter det fast med tape, så det ikke ruller.

Først laver vi 3 store tulipaner


For hver tulipan har du brug for 6 kronblade, hvoraf 3 er dobbelt. For at gøre dem skal du skære en strimmel med rødt papir på 3 * 14 cm af, dreje over midten og pak den ind under bunden. For enkeltblomster skal du skære papiret i strimler på 3 * 7 cm i størrelse, afrundes deres overkanter med en saks. Vi afskår den nederste del af kronbladene som på billedet. Vi fastgør dobbelt kronblade til tandstikkeren med en tråd, derefter enkelt. Hver enkelt er strakt med fingrene i bunden.

stræk med fingrene i bunden


Når blomsterne er klar, fortsæt til bladene - pindsvin. For hver af de tre pindsvin kræves 3 rektangler med grønt bølgepapir på 7 * 6 cm. Fold, så deres ender ikke falder sammen, gennembor i midten med en tandstikker, løft papiret op og fast det med tape.

3 krævede rektangler


Vi anbringer tulipaner og pindsvin på basen omkring Dragonfly med en trekant.

Vi lægger tulipaner og pindsvin


På siden vil vi montere mindre blomster og pindsvin. Lad os starte med blomsterne, de har brug for seks stykker. Klip 18 rektangler 3 * 4,5 cm fra rødt papir. Vi giver dem formen på kronbladene som på billedet, hver tre danner vi til en blomst.

Klip ud af rødt papir


Teknikken til at fremstille små pindsvin er den samme som for store, den adskiller sig kun i størrelse på rektanglerne - 5 * 4 cm. De har også brug for 6 stykker.

at lave små pindsvin


Opdel visuelt bredden på basen i 3 dele. Fra toppen monterer vi små pindsvin under store tulipaner, lidt lavere med 2 små tulipaner imellem.

Sød tulipanbuket


Læg i bunden mellem små tulipaner en anden pindsvin. Den søde buket er komplet.

Sød tulipanbuket

Sød tulipanbuket


I modsætning til levende tulipaner kan disse nydes meget længere og derefter spise. Al inspiration i arbejde og succes i kreativitet!
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner