DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Dekorativt æbletræ
God dag. Oftest pynter folk deres interiør med blomster eller dekorative træer lavet af sig selv. I dag laver vi sammen med dig et dekorativt æbletræ af improviserede materialer.
Til dette har vi brug for:
- Tråden.
- Nippere.
- Et stof med brune og grønne farver.
- Saks.
- En blyant.
- Pap.
- Lim.
- Scotch.
- Gryden.
- Cement eller gips.
- Uldtråde i røde og brune farver.
- Krog.

Tag en ledning og brug et par trådskærer til at bite 5 segmenter på 25 centimeter og 6 segmenter på 30 centimeter af. Og 22 små segmenter på 3-5 centimeter.

Tag ledningen


Tag et langt segment og vedhæft klæbebånd to små segmenter ved hjælp af klæbebånd. Disse vil være yderligere grene af æbletræet. Så gør det med alle segmenter.

fastgør to små segmenter til det

fastgør to små segmenter til det


Nu har vi brug for en brun klud. Jeg tog fløjlen. Det ser altid rig og elegant ud. Stoffet skæres i strimler, der er 2 cm brede, så længe det viser sig. Vi indpakker vores grene med disse striber, fastgør enderne af stoffet med lim. Samtidig forlader vi enderne (3 cm.) Urørt.

brun klud

indpak kviste

indpak kviste

indpak kviste


Vi gør det samme med de andre grene.

indpak kviste


Klip en anden stribe stof 3 cm bred. Vi sætter vores kviste sammen og indpakker dem tæt med en strimmel af stof. Smør enderne med lim. Det resulterende træ "plantes" i en gryde. Fyld med en opløsning af gips eller cement.

Tilføj kviste

Hæld gipsopløsning


Ret nu grenene ud.

rette kviste


Lad os tage et grønt stof, det er muligt med et mønster, det er endnu mere interessant. Klip blade fra forskellige størrelser ud af det. For at sikre, at materialet ikke kryber væk, skal du brænde kanterne forsigtigt med en lighter. Bare tag ikke stoffet tæt på ilden, da det smelter let.

Lim bladene på grenene


Lim bladene på grenene.

Lim bladene på grenene


Træet er næsten klar, det gjenstår at fremstille æbler. Tag pap, tegne en cirkel med en diameter på 1,5 centimeter på den. I det tegner vi en cirkel med mindre diameter. Der skal være to sådanne stykker.

tegne en cirkel


Tilføj to stykker sammen. Vi tager uldtråde med rød farve og ved hjælp af en krog vikler vi dem på den opnåede ring. Pakk indtil et hul forsvinder inde i ringen.

røde uldtråde

vind


Vi skærer ringen i en cirkel, skubber papskiverne ud og trækker vores pompom af med en brun uldtråd. Vi fjerner diske. Den brune tråd skal bindes, så der fås en løkke.

cut

Brun tråd


Skær to blade ud af det grønne stof og lim dem på æblet.

lim dem på æblet


Sådanne æbler skal laves så meget, som du vil. Jeg lavede 15 stykker. Vi hænger vores æbler på et træ. Dekorer gryden efter dit ønske. Så vores dekorative vase er klar.

Dekorativt æble træ


Faktisk var det ikke forgæves, at vi hængt æbler ved øjer, snarere end at indsætte dem. Dit træ vil være i stand til at ændre sig mindst hver dag. Det kan være med eller uden æbler, eller du kan hænge blomster på det. Det hele afhænger af din fantasi og humør. Farvel.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner