DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
God eftermiddag I dag vil jeg tilbyde dig at fremstille en stadig blomstrende kaktus med dine egne hænder af salt dej og improviserede materialer.
Til dette har vi brug for:
- Mel.
- Vand.
- Salt.
- Farvestoffer eller gouache (brun, rød, sort, grøn).
- Den potte.
- Et glas yoghurt.
- Rullepind.
- Tablet.
- Kniv eller stak.
- En pensel.
- Tandstikker.

Først skal du ælte dejen. Der er mange opskrifter på salt dej, jeg tog den enkleste. 2 kopper mel, 1 kop salt (lavt) og ¾ kop koldt vand. På basis af denne beregning ældes dejen. Den skal være tyk, ligesom dumplings. Tag saltet, fyld det med vand, tilsæt farvestoffet med den ønskede farve. Bland alt sammen, tilsæt mel og æl dejen. Du kan tilføje lidt vegetabilsk olie til dejen. Jeg ælte straks den brune, røde, grønne, sorte, hvide dej og satte den i køleskabet i 3 timer.

nødt til at ælte dejen


Når dejen er klar, skal du tage en brun dej og rulle den ud med en tykkelse på 0,5 centimeter.

rulle dejen ud


Tag en gryde og indpak den med dejen. Fra toppen bøjer vi os indad. Bunden skal også indpakkes med dej.

pak en gryde af dejen

pak en gryde af dejen

pak en gryde af dejen


Nu tager vi dejen med rød farve og ruller den. Skær 5 kronblade med en kniv eller stabler. Det vil være en blomst. Vi tager en pensel, fugter den let med vand og smør den ene side af kronbladet, tryk den til gryden. Med resten af ​​bladene gør vi nøjagtigt det samme. Vi ruller en kugle af hvid dej og presser den til midten af ​​blomsten.

tag den røde dej


Rul to sele ud af grøn dej og lav kviste til vores blomst.

lav grene til vores blomst


Igen tager vi dejen med grøn farve, ruller ud og skærer 4 blade. Vi presser dem til grenene.

Gryden er klar


Gryden er klar. Lad os nu tage en kaktus. Rul grøn dej og indpak et glas yoghurt med den. Funktionsprincippet er det samme som med en gryde.

At lave en kaktus


Nu er vi nødt til at lave små fremspring, hvorfra vi derefter "vil vokse" nåle. At gøre dem er meget simpelt. Brug fingrene til at knibe dejen fra top til bund. Som et resultat skulle vi have en lodret lettelse. Det er ikke nødvendigt at gøre det lige, det kan gøres lidt i en spiral. Vi laver fremspring gennem den samme afstand gennem kaktusen.

At lave en kaktus


Vi planter en kaktus i en gryde. Min kaktus passer perfekt i gryden. Hvis din gryde viste sig at være meget større end en kaktus, skal du bare stikke dejen, der er tilbage i den, og plant med frimodighed din plante i potten.

Vi planter en kaktus i en gryde


Rul flagellum ud af sort dej og luk afstanden mellem kaktus og gryden. Således efterligner jorden.

Således simulerer jorden


Tag tandstikker og brug en kniv eller en saks til at skære dem i små stykker. Efter dette skal du male stingene i grønt. Dette vil være kaktusnåle.

stikker i grønt


Mens vi lader tandstikkerne være til side og laver en blomst. Rul dejen ud med rødt. Vi skærer 12 kronblade af det og limer dem i tre rækker med vand og en børste til toppen af ​​kaktusen. Lim først 5 kronblade, 4 kronblade ovenpå og derefter 3 kronblade.

lim de røde kronblade


Nu ruller vi et bundt hvid dej ud. Med vores fingre laver vi en strimmel af den og klipper frynsen. Vi forvandler det til et rør og fastgør det midt i blomsten. Samtidig skal den smøres let med vand og let presses ind i midten af ​​blomsten.

rulle turneringen ud

fastgøres midt i blomsten


Så snart malingen på nåle tørrer, sætter vi dem ind i relieffer, vi lavede.

Saltet dejskaktus


Kaktusen er næsten klar.Lad det tørre i 2 eller 3 dage, og dæk derefter vores håndværk med farveløs lak.

kaktus


En selvfrembragt kaktus ser smuk ud på enhver vindueskarmen. Farvel.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner