DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Hæklet hesteheste
Efter at have set tegneserier ønsker børn normalt at have det samme legetøj. Minder om deres elskede helt. Så min barnebarn, efter at have set tegneserien "Pony Horses", blev forelsket i den lyserøde sort fra forskellige heste. Selvfølgelig afviste jeg hende ikke denne anmodning, og i to aftener på tv'et bandt jeg hende af glæde.
For hende havde de brug for:
  • akryltråde til kroppen;
  • lilla til manke;
  • hvid til næsepartiet;
  • sort og blåt for øjet, ganske lidt;
  • polstring til fyldning;
  • krog nummer 3;
  • saks;
  • nålen.


hesten er strikket i søjler


Hele hesten er strikket med hækler. Du kan strikke i en spiral, uden at understrege begyndelsen af ​​rækken, kan du i lige linier. Men så vil den skrå forbindelse være synlig på lærredet. Først strikker vi en snude. Vi starter med amigurumi-løkken, vi strikker 6 enkelt hækler ind i den, forbinder. I hver række foretager vi en stigning på 6 løkker. Vi udvider til 30, dette er 3 rækker med udvidelse og vi strikker også 6 rækker uden ændringer. Derefter ændrer vi tråden til lyserød og udvider stoffet til 36 løkker. Vi strikker 6 rækker uden at øge og begynder at reducere 6 løkker i træk, hvilket bringer antallet til 6. Fyld hovedet med en syntetisk vinterisator og spænd tråden.

Strik hals


Vi strikker nakken på samme måde som begyndelsen på snuten, der er forbundet med hvid tråd.

Kroppen passer


Kroppen passer som en snude, vi udvider kun lærredet til 36 løkker (5 rækker). Derefter strikker vi 20 rækker uden at tilføje, og begynder at falde i modsat rækkefølge af 6 løkker. Inden du lukker løkkerne, skal du fylde kroppen og spænde tråden og lade være 15 cm for at binde halen.

Strik ben


Strik ben. Vi starter med en amigurumi-ring, i hvilken vi strikker 6 løkker, og udvider derefter lærredet i 3 rækker til 24 løkker. Derefter strikker vi 4 rækker med en hvid tråd uden ændringer. Vi skærer en cirkel ud af pap, lægger den på basen af ​​hoven for stivhed. Skift tråden til pink og fortsæt strikning 20 flere rækker. Knæk tråden. Efterladt slutningen af ​​20 cm til syning på benene, og fyld derefter polstret polyester. Vi strikker alle ben lige.

Lyserøde ører


Ører i pink passer simpelthen. Vi starter med 8 løkker i en amigurumi ring, derefter i den anden række strikker vi to i hver løkke. Vi strikker 6 flere rækker uden at tilføje.

Sy på ørerne


Sy ørerne til næsen.

Vi binder med tråde og en nål


Lav en stramning under øjnene. Vi broderer en lyserød mund

Vi binder med tråde og en nål


Vi binder flere sømme med en tråd og en nål for at fremstille næsebor.

Vi binder med tråde og en nål


Sy nakken til kroppen med den lukkede ende op.

Sy i nakken


Så syr vi snuden. Her må vi prøve at give hende den position, du ønsker.

Sy derefter snuten


Sy på benene. Her kan de også sys ind med en mundlapp og lige som du ønsker.
Nu øjnene. Vi samler 6 løkker ind i ringen med amigurumi med sorte tråde. Vi skærer af og fortsætter med at strikke den anden række i blåt, hvilket øger antallet af løkker med 2 gange. Med lyserøde tråde strik vi tre rækker med en ekspansionscirkel separat. Derefter syr vi eleven på det lyserøde felt og er lidt skiftet til den ene side af den hvide cirkel. Broder blænding foran vores øjne. Derefter syer vi dem langs konturen, så de sidder sammen med vægten.

hæklet hest


Her har vi allerede fået en sådan dejlig hest.

hæklet hest


Nu laver vi nøster af lilla garn i to størrelser - til halen og manken. For halen er længere.

hæklet hest


Opdel visuelt hvert nøje i to og sy langs denne linje. Vi binder halen i midten og ruller igen med tråden, som vi forlod, så den var lidt hævet. Sy manken på nakken, klipp bangs og ret. Vi binder en lille klokke fra en perle på halsen.

hæklet hest


Hvis hesten for dig er for ru, kan manen lægges ud på to sider, eller flettet kan flettes.

hæklet hest


Øjne blev takket være blænding livlige og strålende.

hæklet hest


Nu er hun klar til at lege med dine børn.

hæklet hest


Det kan præsenteres for ethvert barn, hvilket giver ham glæde.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner